Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Για το «θαύμα»… η Ελλάδα!

Σήμερα η Εθνική Ελλάδος θα υποδεχθεί την Κροατία στη ρεβάνς του 4-1 του «Μαξιμίρ».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπογράμμισε πως οι διεθνείς πρέπει να παλέψουν ως Έλληνες, στη ρεβάνς με την Κροατία, για να διεκδικήσουν τις ελάχιστες ελπίδες που έχουν για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018.

Τρεις μέρες μετά την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα 4-1 στο Ζάγκρεμπ, η Εθνική Ελλάδας καλείται να παίξει για την υστεροφημία της και να παλέψει για το θαύμα της πρόκρισης.

Τοροσίδης και Μανωλάς επιστρέφουν στην ενδεκάδα, ενώ μία θέση «παίζεται» ανάμεσα σε Μπακασέτα και Χριστοδουλόπουλο στο δεξί άκρο.

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να παρατάξει ένα 4-2-3-1 με τους: Καρνέζη, Τζαβέλλα, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη, Ζέκα, Τζιόλη, Σταφυλίδη, Μπακασέτα (ή Χριστοδουλόπουλο), Φορτούνη και Μήτρογλου.

Από την πλευρά των Κροατών, ο Μάντζουκιτς πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα καθώς δεν είναι 100% έτοιμος και στη θέση του αναμένεται να βρεθεί ο Κάλινιτς.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς πρόκειται να παρατάξει ένα 4-3-3 με τους: Σούμπασιτς, Στρίνιτς, Βίντα, Λόβρεν, Βρσάλικο, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς και Κάλινιτς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button