Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Βόμβα» από Πέτγουεϊ!

«Βόμβα» από τον Μπρεντ Πέτγουεϊ μέσω του twitter…

Το απόγευμα του Σαββάτου έπαιξε στο ΠΑΟΚ-Άρης, τα ξημερώματα της Κυριακής έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων, έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter πως σταματάει το μπάσκετ στην ηλικία των 32 ετών!

Ο λόγος όπως ο ίδιος υποστηρίζει είναι ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει πια στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε μέσω των social media τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί.

«Εάν δεν μπορώ πια να προσφέρω στο γήπεδο, ήρθε η ώρα για εμένα σταματήσω το μπάσκετ. Είμαι χάλια, παίρνω την ευθύνη να αποσυρθώ τώρα για το καλό της ομάδας μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και όλες τις ομάδες στις οποίες έχω παίξει και που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτές. Ήμουν πάντα ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να πετύχει και είμαι περήφανος για όλες τις καλές στιγμές που είχα στο μπάσκετ. Και είχα κάποιες σπουδαίες στιγμές», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

inner

Ο Πέτγουεϊ δεν δίστασε και να τα «χώσει» και στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ λίγο αργότερα. «Ειδικά όταν οι διαιτητές με κοροϊδεύουν σαν να είμαι… πρωτάρης και σφυρίζουν όταν αναπνέω κοντά σε έναν αντίπαλό μου, τότε ναι ήρθε η ώρα να σταματήσω», ανέφερε.

inner

Λίγα λεπτά μετά τα όσα ανέφερε ο Πέτγουεϊ, δύο παλιοί μας γνώριμοι, ο Ντέιβιντ Λόγκαν και Μαρκίζ Χέινς που είχαν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό έσπευσαν να του σχολιάσουν και να του πουν να ηρεμήσει, ωστόσο ο ίδιος έδειξε να το έχει πάρει απόφαση απαντώντας πως «τελείωσε για εμένα παιδιά».

inner

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button