ΓενικάΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλανθρωπικός αγώνας με Αγγελόπουλο και Χανταμπάκη!

Ποδοσφαιρικός φιλανθρωπικός αγώνας διοργανώνεται στο γήπεδο Εργάνης «Δημήτρης Νικολαΐδης» στον Βύρωνα.

Η κίνηση είναι σπάνια και ο σκοπός ιερός: Στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο γήπεδο Εργάνης «Δημήτρης Νικολαΐδης» στον Βύρωνα, μεγάλοι Έλληνες ποδοσφαιρικοί σταρ αλλά και αστέρια από το χώρο της σόου μπιζ, θα δώσουν φιλικό παιχνίδι για την οικονομική ενίσχυση του 7χρονου Παναγιώτη, ο οποίος παλεύει τα τελευταία 3 χρόνια με μια επιθετική μορφή καρκίνου (νευροβλάστωμα) και χρειάζονται 335.000 ευρώ για να ταξιδέψει στην Αμερική και να νοσηλευτεί στο Memorial Sloan Kettering cancer center της Νέας Υόρκης όπου εφαρμόζεται πειραματική θεραπεία.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους οργανωμένους φιλάθλους της Δόξας Βύρωνος, «Blue Army» και τον Λάζαρο Ηλιόπουλο, σε συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή Βύρωνα και με την συμμετοχή της Δόξας, του Αθηναϊκού και του Α.Ο. Βύρωνα.

Στο φιλικό θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Καψής, Κυργιάκος, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιωρτζιόπουλος, Σεϊταρίδης, Παχατουρίδης, καθώς και οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Λούκας Γιώρκας, η ομάδα Ελλήνων ηθοποιών και η μικτή παλαιμάχων Βύρωνα.

Η γενική είσοδος στο παιχνίδι έχει οριστεί στα 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button