Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μακρόπουλου «σημάδεψε» το ντέρμπι!

Περαστικά Βαγγέλη...

Ο αρχηγός της Δάφνης Λιβανατών και ένας εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της κατηγορίας, αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Μαλεσίνας, όταν σε μία φάση διεκδίκησης της μπάλας με τον Κωνσταντίνο Δέδε, γύρισε το γόνατό του.

Ο τραυματισμός του αρχηγού της Δάφνης Λιβανατών Βαγγέλη Μακρόπουλου, ήταν αυτός που σημάδεψε το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Ο Μακρόπουλος, σε μία ανύποπτη φάση, γύρισε το γόνατό του με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο χορτάρι και να φωνάζει από τον πόνο. Όλοι αμέσως σκέφτηκαν το χειρότερο διότι ο ποδοσφαιριστής έδειχνε να πονά αρκετά ενώ παρέμεινε στο έδαφος για αρκετά λεπτά.

Ευτυχώς, λίγο αργότερα σηκώθηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος τόσο από τον συμπαίκτη του Ζυγογιάννη όσο και από τον αντίπαλο για 90 λεπτά, Κωνσταντίνο Δέδε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον έχει γλιτώσει τα χειρότερα.

Το LamiaSports εύχεται περαστικά στον Βαγγέλη Μακρόπουλο, ο οποίος ομορφαίνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας με το ταλέντο του!

Διαβάστε επίσης

Back to top button