Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι ομάδες της Super League Interwetten ρισκάρουν όσο δεν υπογράφουν την προκύρυξη του πρωταθλήματος

Όσο καθυστερεί η προκήρυξη, δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους οι τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Όσο καθυστερεί η προκήρυξη, δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους οι τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Για ακόμη μια φορά οι ομάδες της Super League Interwetten δεν κατάφεραν να εγκρίνουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Και πλέον οι ομάδες που καταψηφίζουν την έγκριση ενώ έχουν προσυμφωνήσει με την CosmoteTV για την παραχώρηση των δικαιωμάτων προβολής των αγώνων τους ρισκάρουν να χάσουν την προτεινόμενη συμφωνία.

Οι ομάδες έχουν δεχθεί προσφορές για το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο με βάση την εκτίμηση που έχουν κάνει οι τηλεοπτικοί πάροχοι σχετικά με την εμπορικότητα του προϊόντος. Όσο αυτό το πρωτάθλημα αργεί, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να αναθεωρήσουν οι τηλεοπτικοί πάροχοι τη στάση τους απέναντι στις ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμη υπογράψει τη συμφωνία.

Παρακολουθώντας κάποιος τη στάση των ομάδων στις γενικές συνελεύσεις της Super League Interwetten μένει με την αίσθηση ότι αυτές λειτουργούν με την νοοτροπία ότι με τη στάση τους πιέζουν τις συνδρομητικές πλατφόρμες για να ανεβάσουν τις προσφορές προς τις ομάδες. Αυτό όμως που επιτυγχάνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι να βάζουν τις πλατφόρμες στη διαδικασία να κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την εμπορικότητα του προϊόντος. Σκέψεις που δεν ανεβάζουν, αλλά αντίθετα μειώνουν την τιμή της προσφοράς.

Όσο οι συμφωνίες δεν ολοκληρώνονται και η γενική συνέλευση δεν εγκρίνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να ακούσουν ομάδες ότι η CosmoteTV προσφέρει λιγότερα, για ένα προϊόν που εκείνη θα αντιλαμβάνεται ότι έχει πλέον μειωμένη αξία λόγω της καθυστέρησης στην προκύρυξη και την έναρξη του πρωταθλήματος.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button