Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τζιόλης: «Τα γκρεμίσαμε όλα σε ένα 90λεπτο»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ήταν απογοητευμένος με τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ και τόνισε πως η Εθνική γκρέμισε στο Ζάγκρεμπ μία προσπάθεια ενάμιση χρόνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιόλης στην κάμερα της CosmoteΤV: «Μας αφήνει μία ικανοποίηση, αλλά η ουσία είναι η ίδια. Μπήκαμε με άλλες φιλοδοξίες και είχαμε μία κακή βραδιά στο Ζάγκρεμπ. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να αποδόσουμε καλά σήμερα και ένα ματς της Εθνικής ομάδας δεν μπορείς να το υποτιμήσεις.

Είναι κρίμα και προσωπικά νιώθω πολύ απογοητευμένος. Η Κροατία ήταν το φαβορί και πέρασε. Η στεναχώρια παραμένει γιατί δεν ξεχνάμε τι έγινε πριν τρεις μέρες.

Ήταν ένα 90λεπτο που γκρέμισε μία εικόνα ενάμιση χρόνου, με καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Από μόνοι μας τα γκρεμίσαμε, αλλά σε ένα 90λεπτο δεν γκρεμίζεται μια ομάδα και αυτό κάναμε σήμερα.

Πλέον υπάρχει μία νέα διοργάνωση, θα πρέπει όλα τα παιδιά να καταλάβουν ότι αυτά τα τουρνουά θα θυμούνται όταν σταματήσουν το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να βάλουν την Εθνική ομάδα πάνω απ΄ όλα. Πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι εκεί η ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button