Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Ντουμπιά

Πρόβλημα με τον Σεϊντού Ντουμπιά και την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο Σεϊντού Ντουμπιά γύρισε τραυματίας από τις υποχρεώσεις της Ακτής του Ελεφαντοστού στη Σπόρτινγκ και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη.

Ο Ντουμπιά ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο Καραϊσκάκη τον Σεπτέμβριο στη νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού, ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς του «Ζοσέ Αλβαλάδε» την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στους «ερυθρόλευκους» είναι αμφίβολη.

Ο Ιβοριανός επιθετικός γύρισε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και θα υποβληθεί από εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της Σπόρτινγκ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και αν θα μπορεί να υπολογίζεται στα ματς που ακολουθούν από τον Ζόρζε Ζέσους.

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ πάντως είδε με ικανοποίηση δύο βασικούς ποδοσφαιριστές του, τον Σεμπάστιαν Κόατες και τον Μπας Ντοστ να επιστρέφουν στις προπονήσεις, με τον πρώτο πάντως να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας.

Αντίθετα εκτός με τραυματισμούς παραμένουν τόσο ο βασικός μπακ Πιτσίνι όσο και ο βασικός μεσοεπιθετικός Ακούνια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button