FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα «παιδί» της Μπαρτσελόνα… αντίπαλος του Τεννέ!

Ο Μπάμπης Τεννές και ο ΠΑΣ Λαμία, θα αντιμετωπίσουν σήμερα τον Χουάν Φερράντο και τον ΝΠΣ Βόλος.

Μία σημαντική αναμέτρηση θα είναι η σημερινή ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον ΝΠΣ Βόλος. Όχι τόσο πολύ για τον ΠΑΣ αλλά όσο για την ομάδα του Βόλου.

Εκτός ότι η νεοσύστατη ομάδα της Μαγνησίας, θα αντιμετωπίσει μία ομάδα από την SuperLeague, υπάρχει και ένα ακόμη αξιόλογο στοιχείο στο οποίο αξίζει να αναφερθούμε.

Αυτό δεν είναι άλλο από την «αναμέτρηση» των προπονητών. Από την μία ο Μπάμπη Τεννές, ένας 64χρονος προπονητής, με ίσως την μεγαλύτερη εμπειρία από όλους τους προπονητές του πρωτωαθλήματος της SuperLeague και από την άλλη ένας 36χρονος Ισπανός προπονητής, ο Χουάν Φεράντο ο οποίος έχει εργαστεί όμως στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Επίσης, ο Ισπανός προπονητής έχει περάσει και ως ποδοσφαιριστής από την χώρα μας, φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη τη σεζόν 2014-2015.

Πάμε να ρίξουμε μία ματιά στο βιογραφικό του Ισπανού προπονητή και ας κάνουμε λίγο υπομονή για να δούμε live την «αναμέτρηση» των δύο τεχνικών.

Χουάν Φεράντο:

Ο Χουάν Φεράντο είναι 36 χρόνων (2/1/1981) γεννημένος στη Βαρκελώνη, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων.

Συγκεκριμένα την περσινή περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής Λινάρες (3η κατηγορία), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λεονέσα (3η κατηγορία).

Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη, ωστόσο δεν πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του καθώς το Σεπτέμβριο αποχώρησε.

Η προπονητική καριέρα του Χουάν Φεράντο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 όταν ανέλαβε πρώτος προπονητή στη Σερίφ από τη Μολδαβία η οποία και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Επιπλέον ο Χουάν Φεράντο, διατέλεσε πρώτος προπονητής στην U18 της Μάλαγα, ενώ έχει εργαστεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και επιπλέον έχει υπάρξει μέλος του προπονητικού τιμ της Μπράιτον και της Αρσεναλ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button