FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η Ξάνθη, ο ΠΑΣ και τα διλήμματα του Τεννέ

Θα δούμε βασικό τον Βάντερσον; Θα ξεκινήσει ο Ακόστα; Θα εμπιστευθεί ο Τεννές τον Ασίγκμπα ξανά στα στόπερ;

Πολλά τα ερωτήματα λίγες οι επιλογές για τον Μπάμπη Τεννέ και το παιχνίδι του ΠΑΣ με την Ξάνθη είναι άκρως σημαντικό.

Μετά από αρκετό καιρό ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τον Βάντερσον να δείχνει να μην είναι τιμωρημένος, τον Αναστασιάδη να ξεπερνά τον τραυματισμό του ενώ και ο Νοε Ακόστα επιστρέφει από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας που είχε.

Όμως τα ερωτήματα παραμένουν για την βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ. Θα ξεκινήσει με Αναστασιάδη και Ασίγκμπα ή θα βάλει τον Γκανέζο δεξιά στην άμυνα και θα παίξει με Κουκόλη δίπλα στον αρχηγό;

Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας ο Ομο και την θέση του στο κέντρο να παίρνει ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Ένα ακόμη ερωτηματικό είναι για το αν θα πάρει θέση βασικού και πάλι ο Ακόστα μετά την τιμωρία των τριών αγωνιστικών ή θα παραμείνει στον πάγκο και την θέση του θα πάρει ο Βάντερσον. Να πούμε εδώ ότι ο Βραζιλιάνος φαίνεται να έχει λύσει τα προβλήματα που υπήρχαν με τον σύλλογο και είναι ξανά και πάλι διαθέσιμος για τον Τεννέ.

Τέλος, υπάρχει και το ερωτηματικό του επιθετικού. Ο Βουό ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά του, ενώ ο Νίκος Τσούκαλος προσπαθεί αρκετά και ίσως να πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία για βασικός σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button