Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Χτυπάνε” και Μπιανκόνι τα Χανιά!

Μετά τον Άγγελο Ζιούλη η ΠΑΕ Χανίων ετοιμάζεται να κάνει δικό της έναν ακόμη πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία.

Μετά τον Άγγελο Ζιούλη η ΠΑΕ Χανίων ετοιμάζεται να κάνει δικό της έναν ακόμη πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία.

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι φαίνεται ότι θα είναι η επόμενη κίνηση για τα Χανιά μετά την απόκτηση του Άγγελου Ζιούλη με την ομάδα της Super League να ενισχύεται με δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Λαμίας!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιστρέφει στα Χανιά για να φορέσει αυτή τη φορά τη φανέλα της ομάδας των Χανίων μετά από αυτή του Πλατανιά.

Οπως είναι γνωστό, ο Μιγκέλ αποχώρησε πριν λίγο καιρό από τη Λαμία, με την οποία η τελευταία εμφάνιση που κατέγραψε, είναι αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 31 Οκτωβρίου οπότε και μπήκε αλλαγή στα τελευταία 15 λεπτά

Ο Μιγκέλ βρέθηκε ουσιαστικά για 10 μήνες στη Λαμία με την οποία κατέγραψε συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 17 συμμετοχές και 5 γκολ. Με τον Πλατανιά είναι γνωστές οι επιδόσεις του, ως ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν, μετρώντας συνολικά 42 παιχνίδια με απολογισμό 22 τέρματα…

Η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Μιγκέλ θα βρίσκεται στα Χανιά ενδεχομένως και πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμη κι αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί η μεταγραφή δεν θα υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου.

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button