Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέρασε από τα Χανιά ο Αστέρας!

Εύκολη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του Πλατανιά Χανίων.

Ο Πλατανιάς δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός ούτε στο ματς με τον Αστέρα. Ηττήθηκε με 3-0 και παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Τρίπολης άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό όταν σε αντεπίθεση ο Τόνσο βρήκε τον Γκοντό ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 28′ ο σκόρερ του Αστέρα έκανε την προβολή από καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά μετά ο Τόνσο απείλησε με σουτ. Στο 40′ ο Ιγκλέσιας έπιασε την κεφαλιά με τον Κοκκαλά να διώχνει εντυπωσιακά. Τελικά στις καθυστερήσεις ήρθε το 2-0 για τον Αστέρα με κεφαλιά του Πασαλίδη που βρέθηκε ελεύθερος μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά όμως ο Αστέρας αμυνόταν σωστά και δεν απειλούταν. Έτσι φτάσαμε στο 72ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν κόρνερ και ο Μανιάς από κοντά έγραψε το 0-3 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (46’Ντεβέσα), Κοροβέσης, Στάθης, Πατράλης, Δημούτσος (81’Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ, Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (82’Τσουκαλάς), Τόνσο (89’Σελίν), Τσιλιανίδης,  Γκοντό (69’Μανιας)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button