Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μύρισαν» τη νίκη στο Αγρίνιο!

Νίκη για τον Παναιτωλικό επί της Λάρισας, «σπάζοντας» αρνητικό σερί δύο μηνών.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου είχε να κερδίσει ο Παναιτωλικός στο Πρωτάθλημα. Και τα κατάφερε κόντρα στη Λάρισα επικρατώντας στο Αγρίνιο με 3-1.

Οι γηπεδούχοι έχουν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό. Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Αγρινιώτες.

Και νωρίς-νωρίς πήραν το προβάδισμα στο σκορ.

Ύστερα από φάση διαρκείας με απανωτά λάθη των φιλοξενούμενων η μπάλα στρώθηκε στον Μοράρ που με σουτ νίκησε τον Μπόζοβιτς.

Δεν έκανε και πολλά η Λάρισα στα πρώτα 45 λεπτά. Ένα άψυχο σουτ του Ντέλετιτς στο 18′ ότι καλύτερο είδαμε από τους παίκτες του Φυντάνη.

Ο Παναιτωλικός στο 33′ με μία ατομική ενέρφεια του Μάζουρεκ έφτασε και σε δευτερο γκολ και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν λίγο χαλαροί και το πλήρωσαν στο 48′.

Ο Ναζλίδης έβγαλε φατσα με τον Τσέναμο τον Λεοζίνιο ο οποίος με έξυπνο πλασέ μείωσε σε 2-1.

Ο Χάβος φοβήθηκε ότι θα χάσει τη νίκη. Γύρισε την ομάδα αρκετά πίσω για να προστατέψει το εύθραυστο σκορ και από το 68′ ουσιαστικά έπαιζε χωρίς κλασικό επιθετικό (βγήκαν Μαρκόφσκι, Μοράρ) αλλά όποτε βρήκαν χώρο έφυγαν στην αντεπίθεση οι Αγρινιώτες, όπως στο 70′ (έδιωξαν προ του Ντίας οι αμυντικοί της ΑΕΛ).

Από την άλλη, η ομάδα του Φυντάνη είχε θέληση να γίνει απειλητική, είχε πάθος αλλά δεν είχε τον τρόπο. Έτσι ο Παναιτωλικός σχετικά εύκολα έφτασε και στο τρίτο γκολ με τον Ρόσα στις καθυστερήσεις και επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν μήνα.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσενάμο, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μοράρ(64′ Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ(75′ Λόπες), Ρότσα, Μαρκόβσκι(68′ Ρόσα)

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φαρκάς(81′ Λαγός), Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο, Κρίζμαν

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button