Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ταπόκο: “Ευχαριστώ τον κ. Δάρα και όλη την οικογένεια του Πανιωνίου”

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Κέβιν Ταπόκο, ο οποίος απέφυγε το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Ο μέσος του Πανιωνίου θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή που έχει ξεκινήσει, ενώ θα φορά και ειδική ζώνη ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα που κληρονόμησε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ιδιαίτερα τον γιατρό, Χρήστο Δάρα.

Aναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

“Ο Κέβιν Ταπόκο, πήρε εξιτήριο το πρωί της Τρίτης από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, μετά από την σχετική γνωμάτευση του γιατρού και προέδρου της ομάδας μας, κ. Χρήστο Δάρα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσει την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει και τις επόμενες ημέρες, ενώ θα φέρει και την ειδική ζώνη για περίπου δέκα ακόμα ημέρες.

Ο Κέβιν Ταπόκο κατά την έξοδό του από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό κ. Χρήστο Δάρα και το επιτελείο του για τις ενέργειές τους από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, αλλά και σε όλη την Πανιώνια Οικογένεια για την συμπαράστασή τους”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button