FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Δίκαιη πρόκριση»

Ο βοηθός προπονητή του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης τόνισε στην συνέντευξη Τύπου του Αλκαζάρ, πως η Λαμία πήρε δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων Λάρισας, ο Γιώργος Κόλτσης ήταν αυτός που πήρε τη θέση του Μπάμπη Τεννέ.

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΣ, αυτό που τόνισε ήταν ότι δίκαια η Λαμία πήρε τη νίκη και ακόμη πιο δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πιο αναλυτικά:

«Ο θεσμός του Κυπέλλου σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητα για μας, αλλά θέλαμε τουλάχιστον να περάσουμε από την πρώτη φάση του θεσμού. Ένα ματς δύσκολο σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που δεν βοήθησε αμφότερες τις ομάδες να βγάλουν επιθετικές αρετές. Νομίζω όμως ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δίκαια περάσαμε στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα προτεραιότητα για μας αποτελεί το πρωτάθλημα και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τον στόχο της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα».

Σε ερώτηση για το ποια ενημέρωση είχαν από την ΕΠΟ σε ενδεχόμενο ισοπαλίας στο παιχνίδι και το ποιος προκρίνεται ανέφερε: «Εγώ αυτό που ήξερα ήταν ότι με ισοπαλία προκρινόμασταν εμείς στην επόμενη φάση».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button