Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ο «Boyka» στην Ελλάδα!

Ο Scott Adkins ή αλλιώς Boyka θα έρθει στη χώρα μας για διήμερο σεμινάριο.

Σας ενημερώνουμε ότι στις 11-13 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί στην ΑΘΗΝΑ η διοργάνωση «BoykaAthensWarriorSpirit» η οποία αποτελεί μία νέα θεαματική προσέγγιση στις πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.

Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό δράσεων που θα ικανοποιήσουν όχι μόνο αυτούς που θα πάρουν ενεργά μέρος αλλά παράλληλα και τον πιο απαιτητικό θεατή fan του είδους.

Για 3 ημέρες η καρδιά των πολεμικών τεχνών της Ελλάδας θα χτυπάει στην ΑΘΗΝΑ μέσα από ένα σύνολο εκπαιδεύσεων, επισκέψεων γνωριμίας με τα κορυφαία Ελληνικά fightclubs, ενημερωτικές  συνεντεύξεις τύπου, τελετή βράβευσης MartialArts Awards -2018 λαμπρών ονομάτων και φυσικά με την κεντρική μεγαλειώδη επίδειξη (Martial Arts Festival) με την παρουσίαση των «bestofthebest» του Ελληνικού χώρου των μαχητικών αθλημάτων η δυναμική της οποίας θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας (μεταφορικά και κυριολεκτικά…).

Όμως τι είναι εκείνο που κάνει την διοργάνωση αυτή να ξεχωρίζει; Μα φυσικά οι VIP Special Guests οι οποίοι φέρνουν «άρωμα Hollywood»…

Κεντρικός καλεσμένος του event είναι ο αθλητής πολεμικών τεχνών και πασίγνωστος ηθοποιός ταινιών δράσης του Hollywood με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο Scott Adkins γνωστός με το nickname: Boyka από την ομώνυμη σειρά ταινιών δράσης στις οποίες καθιερώθηκε στον ρόλο του σκληροτράχηλου μαχητή ΜΜΑ.

ScottAdkins, JasonStatham, MichaelJaiWhite, DonnieYen, θεωρούνται πλέον οι πιο εμπορικοί ηθοποιοί δράσης σε κινηματογραφικές παραγωγές μεγάλου βεληνεκούς δίνοντας οι ίδιοι τους ειδικό βάρος στην σημασία της χρήσης των μαχητικών αθλημάτων στον χώρο του θεάματος κάνοντας έτσι ακόμα πιο γνωστές στο ευρύ κοινό αυτές τις τέχνες.

Ο ScottAdkins έχει ήδη στο ενεργητικό του ερμηνείες και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους του είδους όπως JackieChan, KevinCostner, JeanClaudeVanDamme, SylvesterStalone, DolphLundgren, JasonStatham, κα.

Μαζί του έρχεται και ο επίσης γνωστός ηθοποιός ταινιών δράσης και διακεκριμένος αθλητής πολεμικών τεχνών Silvio Simac ο οποίος έχει λάβει μέρος σε παραγωγές δίπλα σε κορυφαίους του είδους όπως ο Jet Li, Keanu Reeves, Jason Statham, Tom Hardy, Scott Adkins, Michael Jai White, κα.

Οι Scott Adkins Silvio Simac μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν τις έδρες των πιο διακεκριμένων Ελλήνων fighters και Δασκάλων με παγκόσμια φήμη τιμώντας τους από κοντά ενώ στο εκπαιδευτικό μέρος καθώς και στο martialartsshow θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό δίδυμο δράσης που θα απολαύσουν όλοι όσοι θα παραβρεθούν.

Τέλος, αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια των δράσεων του πολύ-επίπεδου αυτού event ένα εντελώς νέο concept κάνει την εμφάνιση του. Με την παρουσία των πλέον ειδικών όπως είναι οι δύο καλεσμένοι μας και με την υποστήριξη της διοργανωτικής ομάδας, ξεκινά να υλοποιείται ένα «talentscouting». Πρόκειται για σχεδιασμό που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπου μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες δοκιμασιών, boot-camp, πολλαπλών εκπαιδεύσεων και test, με κορύφωση την μεγάλη βραδιά (η οποία θα γίνει σε μελλοντικό χρόνο) οι «Golden-20» bestofthebestομάδες και μεμονωμένοι αθλητές θα διεκδικήσουν εκτός των χρηματικών βραβείων και την δυνατότητα να απορροφηθούν σε σκηνές ταινιών δράσης κινηματογραφικών παραγωγών στο εξωτερικό.   

Περισσότερα όμως για την συγκεκριμένη δράση αλλά και για όλη την διοργάνωση θα αναλυθούν στην ειδική προς τούτο ενημέρωση τύπου που θα προγραμματιστεί πολύ σύντομα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην παρουσίαση της τελετής βραβείων (martialartsawards 2018) και του Show συμμετέχει η Εύη Αδάμ

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν οι

(αλφαβητική σειρά)

Καρυπίδης ΚώσταςΠεργιάλης ΓεώργιοςTargetPro
“phi”mediaInternational Coordinator

 

πηγή: prizefighting.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button