Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Rosa: «Κάθε μέρα και καλύτερος»

Ευχαριστημένος από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του αλλά και από την προσωπική του παρουσία σε αυτή, δήλωσε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Παναιτωλικού, Farley Rosa, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της εταιρίας που τον εκπροσωπεί.

Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σκόραρε τόσο στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λάρισα όσο και σε εκείνον του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, στον οποίο οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν μια ευρεία νίκη με 5-0 τσεκάροντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την παρουσία του στα δύο αυτά ματς ο Rosa δήλωσε ικανοποιημένος, υποσχέθηκε ότι τα καλύτερα…έρχονται σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ευχήθηκε  η ομάδα του να συνεχίσει στο σωστό δρόμο ώστε να βρεθεί όσο ψηλότερα γίνεται πριν τις γιορτές και να επιτύχει τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της σεζόν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για τα δύο θετικά αποτελέσματα που πήρε η ομάδα και για το ότι σκόραρα και στα δύο αυτά παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις πριν τα Χριστούγεννα και στο Κύπελλο μπήκαμε στις νοκ άουτ φάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και συμμετείχα ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας του. Νιώθω πως γίνομαι όλο και καλύτερος και δείχνω πως διαθέτω ικανότητες», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button