Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σάκχοφ: “Δεν έχει φύγει από τα χέρια μας το πρωτάθλημα”

Ο Γεβγέν Σάκχοφ μίλησε στην Sportday για τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και για το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη. Συγκεκριμένα:

«Όλο το πρόβλημα είναι στο μυαλό. Το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση που πρέπει να έχουμε όταν χάνουμε τη μπάλα. Για παράδειγμα στο ματς με τον πανιώνιο όταν συνέβη αυτό αντιδράσαμε σαν τρελοί, χάσαμε τις ισορροπίες μας, δεν μείναμε ήρεμοι και προσηλωμένοι στο πώς θα κάνουμε το παιχνίδι μας», είπε αρχικά ο Ουκρανός άσος και πρόσθεσε:

Για την εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδι«Η πίεση είναι φυσιολογική σε έναν μεγάλο σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό. Στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αντίθετα ο αντίπαλός μας με δύο ευκαιρίες έβαλε ισάριθμα γκολ». 

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα από εμάς εξαρτάται, δεν έχει φύγει από τα χέρια μας η διεκδίκησή του, πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι μία νίκη μας λείπε για να πάρουμε μπροστά». 

Για το αν αυτή (η νίκη) μπορεί να έρθει στην Ξάνθη: «Μακάρι, αλλά αυτό λέγαμε και για το προηγούμενο ματς. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο…». 

Ενώ το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή το πιο σημαντικό από όλα είναι να είμαστε ενωμένοι. Καταλαβαίνω τους οπαδούς που θέλουν να κερδίζουμε κι αυτό είναι το σωστό, αλλά με μία ήττα ή μία ισοπαλία δεν χάθηκε η χρονιά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μπαίνουμε σε έναν αγώνα σκεπτόμενοι ότι είναι το ματς δίχως αύριο». 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button