Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Λάβρος κατά της διαιτησίας ο Πλάθα

Τον δάκτυλο της διαιτησίας διέκρινε πίσω από την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό ο Τζουάν Πλάθα.

Ο προπονητής της Μάλαγα προέβη σε φρικτά παράπονα κατά των διαιτητών στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ, το οποίο κέρδισε η ελληνική ομάδα με 82-71.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ των Ισπανών,   κάποια αντιαθλητικά φάουλ   και τεχνικές ποινές εναντίον της ομάδας του δεν έπρεπε να δοθούν από τους διαιτητές, αφήνοντας ξεκάθαρα υπόνοιες ότι οι άρχοντες του αγώνα επηρέασαν το αποτέλεσμα.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, δεν παίξαμε τόσο καλά στο τέταρτο. Παίξαμε πολύ άσχημα στο τέταρτο μέρος, σε ένα βαθμό οφείλεται σε εμάς. Πέρα από τα 16 λάθη μας, χρεωθήκαμε με κάποια αντιαθλητικά φάουλ και κάποιες τεχνικές ποινές που επηρέασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αυτό που κοιτάω πάντα είναι τι μπορεί να βελτιώσει η ομάδα μου.

Τα λάθη μας έδωσαν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό όμως έγιναν κάποια παράξενα πράγματα που συνέβησαν με τα αντιαθλητικά και τις τεχνικές ποινές. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι απόψε για τριάντα λεπτά, θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. Αρχικά, δεν κοιτάζω ποτέ δικαιολογίες. Δεν παίξαμε με τους Σερμαντίνι και Βασίνσκι… Ο Κάρλος Σουάρεθ δεν κατάλαβε τι έγινε όταν βγήκε! Σε κάθε περίπτωση, ξέραμε ότι θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και πιο συγκεντρωμένοι» , ήταν τα λόγια του προπονητή των Ισπανών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button