Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σπάει» στα δύο τη Θεσσαλία η ΕΠΟ στη Γ’ Εθνική;

Στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ την Τετάρτη 19 Αυγούστου στρέφονται τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αφού μέσα απ’ αυτή θα προκύψουν σημαντικές αποφάσεις.

Μία απ’ αυτές θα αφορά και τη μορφή της Γ’ Εθνικής της περιόδου 2020-21, η οποία, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, θα έχει δέκα ομίλους, με τις ομάδες της Θεσσαλίας να τοποθετούνται σε διαφορετικό όμιλο.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του karditsasport.gr αναφέρουν ότι οι καρδιτσιώτικες ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες μ’ αυτές της Λάρισας, της Κατερίνης, της Κοζάνης, του Κιλκίς και της Φλώρινας κι έτσι ο όμιλος θα διαμορφωθεί ως εξής:

ΕΠΣ Λάρισας: Οικονόμος Τσαριτσάνης, ΠΟ Ελασσόνας, Αετός Μακρυχωρίου, Ηρακλής Λάρισας (4)

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναγέννηση Καρδίτσας, Ατρόμητος Παλαμά, ΑΟ Σελλάνων (3)

ΕΠΣ Κατερίνης: ΑΕ Καρίτσας, Δίας Δίου, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (3)

ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Φούφα, ΦΣ Κοζάνη (2)

ΕΠΣ Κιλκίς: Αναγέννηση Πλαγιάς (1)

ΕΠΣ Φλώρινας: Ερμής Αμυνταίου (1)

Από την άλλη το evytaniasport τονίζει ότι οι ομάδες της Μαγνησίας (Διαγόρας Στεφανοβικείου, Αλμυρός, Θησέας Αγριάς και Δήμητρα Ευξεινούπολης) θα βρεθούν μαζί μ’ αυτές της ΕΠΣ Φθιώτιδας (Αταλάντη, Οπούντιος Μαρτίνου), της ΕΠΣ Βοιωτίας (Ύπατο, Αμβρυσσέας Διστόμου), της ΕΠΣ Τρικάλων (Μετέωρα, Φήκη) και της ΕΠΣ Ευρυτανίας (ΑΠΟΚ Βελούχι). Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των ομάδων της ΕΠΣ Εύβοιας (Νέα Αρτάκη, Ηρακλής Ψαχνών) και της ΕΠΣ Φωκίδας (Φωκικός).

πηγή: magnesianews.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button