Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κρέσπο: «Ναι, συμμετείχα σε όργιο»! (vid)

Απίστευτη αποκάλυψη από τον παλαίμαχο Αργεντινό επιθετικό, Ερνάν Κρέσπο που παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε σεξουαλικό όργιο.

Πιπεράτη” αποκάλυψη από τον παλαίμαχο στράικερ που έκανε σπουδαία καριέρα στα ιταλικά -κυρίως- γήπεδα. Ο Ερνάν Κρέσπο που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέιτ κι έπειτα αγωνίστηκε στις Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ, Τσέλσι, Μίλαν, Τζένοα και Πάρμα, συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή κι εκεί δεν δίστασε να παραδεχτεί -μετά από σχετική ερώτηση- ότι συμμετείχε σε σεξουαλικό όργιο όταν βρισκόταν σε νεαρότερη ηλικία.

«Ναι, αλλά υπάρχουν λίγα να πω. Μόνο να φανταστείτε»,είπε αρχικά κι όταν ρωτήθηκε για το αν ήταν περισσότεροι οι άντρες ή οι γυναίκες: «Πάντα ήταν περισσότερες οι γυναίκες. Με την γυναίκα μου γνωριστήκαμε στα 27 και έκανα το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο μου στα 18. Ξέρεις τότε. Νέος, διάσημος, κάνεις τα πάντα. Μάλλον όχι τα πάντα. Αλλά δοκιμάζεις πράγματα, το απολαμβάνεις», ήταν τα λόγια του 42χρονου σήμερα Αργεντινού.

Παρ’ όλα αυτά πρόσθεσε πως: «Με την ωριμότητα που έχω σήμερα, δεν είναι κάτι που με διασκεδάζει και δεν το θεωρώ λόγο υπερηφάνειας, αντίθετα ήταν μία εμπειρία  ζωής που μου επέτρεψε να βρω τη σοβαρότητα αργότερα με τη γυναίκα μου και να πω ότι έχω ήδη ζήσει πράγματα, οπότε δεν χρειάζεται να τα ξανακάνω, δεν αξίζει τον κόπο». 

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button