Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στα «Περιβόλια» ο επίλογος της 13ης αγωνιστικής!

Τρίτη και τελευταία ημέρα για την 13η αγωνιστική της SuperLeague…

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στα Χανιά, σε ένα παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Ο Ατρόμητος πάλι θέλει να συνεχίσει θετικά στο Πρωτάθλημα, καθώς μετά το 1-1 της περασμένης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Ο Νταμίρ Κάναντι απέκλεισε για ακόμα μία φορά τον Ζοάν Οριόλ, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν τον εμπιστεύεται, αντίθετα επιβράβευσε με τις επιλογές του τους Στρούγγη, Νάτσο, Λαζαρίδη, τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πλατανιάς Χανίων: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάθης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο, Δημούτσος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Βασιλακάκης, Μενσά, Ντάουντα, Μάντσον, Λαζαρίδης, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button