Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Από τον παράδεισο… παραλίγο στην κόλαση» η Ρεάλ Μαδρίτης!(vid)

Η «βασίλισσα» βρέθηκε να νικά με 3-0 τη Λεβάντε στο πρώτο ημίχρονο, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και τελικά πήρε αγχωτική νίκη με 3-2.

Η «βασίλισσα» βρέθηκε να νικά με 3-0 τη Λεβάντε στο πρώτο ημίχρονο, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και τελικά πήρε αγχωτική νίκη με 3-2.

LALIGA-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 3-2

Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ψάχνει ακόμη τη διάρκεια η Ρεάλ Μαδρίτης, που κέρδισε μεν τη Λεβάντε με 3-2 αλλά θα μπορούσε να έχει καθαρίσει από νωρίς το ματς. Ματσάρα από τον Καρίμ Μπενζεμά, πρόβλημα στην άμυνα έχουν οι Μαδριλένοι.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Μπενζεμά σούταρε έξω από την περιοχή με το αριστερό αλλά ο Αϊτόρ έπεσε και μπλόκαρε, ενώ στο 7’ ο Ντουάρτε αστόχησε από κοντά και στο 16’ ο Αϊτόρ έσωσε και μετά από σουτ του Κρόος που έκανε στη συνέχεια νέο πλασέ και κέρδισε κόρνερ. Οι Μαδριλένοι έσφιγγαν σιγά σιγά τον κλοιό γύρω από την εστία του Αϊτόρ, που στο 21’ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπενζεμά, ενώ στο 21’ ο Λούκας Βάσκεθ από δεξιά σημάδεψε το δοκάρι της Λεβάντε. Και στο 25’ ο Καρβαχάλ σέντραρε από δεξιά και ο Καρίμ Μπενζεμά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα».

Μάλιστα στο 31’, ο Χάμες πέρασε κάθετα στον Μπενζεμά και ο Γάλλος με άψογο πλασέ από το πέναλτι, έγραψε το 2-0 και στο 40’ η Ρεάλ αναπτύχθηκε όμορφα, ο Βινίσιους έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κασεμίρο που βρέθηκε σε θέση φορ, πλάσαρε εξ επαφής για το 3-0.

Η Λεβάντε μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό, ο Κλερκ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μαγιοράλ με όμορφο πλασέ μείωσε σε 3-1.

Στο 50’ ο Αϊτόρ βγήκε και πρόλαβε τον Χάμες μετά από γύρισμα του Μπενζεμά ο οποίος στο 57’ με πανέμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού της Λεβάντε.

Στο 60ο λεπτό ο Εντέν Αζάρ μπήκε στο ματς στη θέση του Κασεμίρο, στο παρθενικό του επίσημο ματς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 62’ ο Αίτόρ πραγματοποίησε απίθανη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Βινίσιους και Χάμες και στη συνέχεια ο Βινίσιους με νέο πλασέ πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Στο 66’ ο Αζάρ έκανε φοβερό σλάλομ και σουτ, με τον Αϊτόρ να σώζει τη Λεβάντε σε ακόμη μια φάση και στο 71’ νίκησε τον Βινίσιους σε μοναδικό τετ α τετ.

Και στο 75’ ο Καμπάνια σέντραρε από αριστερά και ο Μελέρο με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έκανε το 3-2. Στο 85’ το πλασέ του Χάμες πέρασε λίγο έξω και στο 90+2’ ο Κουρτουά είπε όχι εντυπωσιακά σε κεφαλιά του Βέθο. Μάλιστα στο 90+4′ το σουτ του Μοράλες από δεξιά, σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ του Κουρτοουά.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (60’ Έντερ Μιλιτάο), Κασεμίρο (60’ Αζάρ), Κρόος, Λούκας Βάσκεθ, Χάμες Ροντρίγκες, Βινίσιους, Μπενζεμά (83’ Γιόβιτς).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Πόστιγο, Ντουάρτε (68’ Μελέρο), Κλερκ, Μιραμόν, Βέθο, Καμπάνια, Ροσίνα (68’ Ρόζερ Μαρτί), Βούκσεβιτς (56’ Μπάρντι), Μοράλες, Μαγιοράλ

Διαβάστε επίσης

Back to top button