ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Μεγαρίδα-Έσπερος Λαμίας: Με φόρα και οι δύο

Δύο ομάδες που προέρχονται από σημαντικές νίκες, η Νεανική Εστία Μεγαρίδας και ο Έσπερος Λαμίας, αναμετρώνται το Σάββατο στις 16:30 για την 19η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Δύο ομάδες που προέρχονται από σημαντικές νίκες, η Νεανική Εστία Μεγαρίδας και ο Έσπερος Λαμίας, αναμετρώνται το Σάββατο στις 16:30 για την 19η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ ολόκληρη το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι μετά από δύο σερί νίκες σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση και στο δέκατο παιχνίδι τους στα Μέγαρα στοχεύουν στο όγδοο εντός έδρας ροζ φύλλο αγώνα. «Είμαστε αρκετά χαρούμενοι όπως μπορείτε να φανταστείτε. Η ομάδα πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα την δεύτερη δείχνοντας χαρακτήρα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 16 πόντους στο ημίχρονο σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά το παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε πως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος», τόνισε ο Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης. «Πιστεύω ότι έχουμε το μομέντουμ και την ψυχολογία αυτή τη στιγμή να συνεχίσουμε δυνατά, και να πάρουμε ακόμη και νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το συγκεκριμένο ματς και θέλουμε να δείξουμε ακόμη μια φορά πόσο καλά δουλεμένη ομάδα είμαστε. Οφείλουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Από τον κόσμο δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Τα Μέγαρα είναι πάντα στο πλευρό μας και μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να παλεύουμε ακόμη κι όταν μπορεί εμείς ίδιοι να μην το βρίσκουμε μέσα μας. Είναι ο έκτος παίκτης μας και τον χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας», πρόσθεσε ο 26χρονος φόργουορντ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά ανάσα με τη νίκη επί του Παπάγου αλλά χρειάζονται κι άλλες για να νιώσουν ασφαλείς. «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, τα Μέγαρα είναι σε καλό ρυθμό, παίζουν πολύ καλά. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, να συνεχίσουμε την πορεία μας της αναρρίχησης και της βελτίωσης σε κάθε παιχνίδι, να παίξουμε τα πράγματα μας, να τους εκπλήξουμε και επίσης να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε η ομάδα που ανήκει στο ανώτερο μέρος της βαθμολογίας. Θα είναι ένα πραγματικά δύσκολο και σωματικό παιχνίδι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κάνουμε ένα διάλειμμα εκτός έδρας. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και σε όλους να παραμείνουν υγιείς», σημείωσε ο 30χρονος Σέρβος γκαρντ, Νεμάνια Μανοΐλοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button