Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστροφή Τζάλμα, “επάνοδος” για Πρίγιο-Βιερίνια

Στον ΠΑΟΚ κορυφώνεται η προετοιμασία των παικτών του Ράσβαν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον Παθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Σουρωτή Σούπερ Λίγκ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πραγματοποίησε ασκήσεις που συνδυάζουν τακτική και φυσική κατάσταση. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει αναφορά στις περιπτώσεις τραυματισμών, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

 

“Ο Τζάλμα Κάμπος ολοκλήρωσε το ατομικό του πρόγραμμα και την Πέμπτη (07.12) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε το ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Οι Πούγγουρας , Κάτσε γυμνάστηκαν προληπτικά μόνοι τους λόγω ενοχλήσεων σε τετρακέφαλο και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο, o Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος έχει ξεκινήσει να εντάσσει κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων στο πρόγραμμά του.

Τέλος, ο Ντόριαν Λεβέκ υποβλήθηκε στη Γαλλία σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ουλώδους ιστού του αριστερού τετρακεφάλου (από παλιά θλάση) το οποίο θεωρήθηκε πως ήταν η πηγή των ενοχλημάτων στην συγκεκριμένη περιοχή. Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον γιατρό που έκανε την επέμβαση ώστε να καθοριστεί το πλάνο αποθεραπείας”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button