Νέα από Κόσμο

Εύκολα και απλά η Ουντινέζε

Στις επιτυχίες μετά από δυο σερί ήττες επέστρεψε η Ουντινέζε καθώς επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Κροτόνε για την 15η αγωνιστική της Σέριε Α.

Οι “φριουλάνι” άφησαν πίσω τον κακό τους εαυτό και τις πρόσφατες απογοητευτικές εμφανίσεις και πανηγύρισαν ένα σημαντικό τρίποντο που τους ανέβασε στην 14η θέση της βαθμολογίας, 5 πόντους μακριά από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Το σκορ για το σύνολο του Μάσιμο Όντο (που έκανε μεγάλη καριέρα με την Λάτσιο και πλέον δοκιμάζει τις ικανότητές του στους πάγκους), άνοιξε ο Γιάνκτο στο 40ο λεπτό. Ένα από το πιο εύκολα γκολ στην καριέρα του Τσέχου φορ, αφού το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να “φυσήξει” τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίκτυα, με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν αρκέστηκαν στο 0-1 αλλά έψαξαν και άλλα γκολ για να καθαρίσουν το παιχνίδι και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή.

Το 0-2 έγραψε και πάλι ο Γιάνκτο στο 53′  μετά από ασίστ του Μάξι Λόπεζ, πετυχαίνοντας την ντομπλέτα ενώ το σκορ έκλεισε ο Λαζάνια στο 66′ ως τελικός αποδέκτης σε μια πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια της Ουντινέζε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button