Νέα από Κόσμο

Επιμένει για Κουτίνιο η Μπάρτσα

Ήταν ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα μεταγραφικά σήριαλ του καλοκαιριού. Ωστόσο δεν είχε happy end αφού η Λίβερπουλ δεν συναίνεσε στην παραχώρηση του Κουτίνιο στην Μπαρσελόνα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε όμως, δεν έχει εγκαταλείψει τις βλέψεις της για τον Βραζιλιάνο σταρ και σύμφωνα με δημοσίευμα της  Mundo Deportivo θα επανέλθει με νέα πρόταση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο παίκτης έφτασε μια ανάσα από το να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι που μας πέρασε και όταν αυτό δεν έγινε βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σταδιακά βέβαια ξεπέρασε  τα όποια προβλήματα ψυχολογικής φύσης και βρέθηκε εκ νέου στα πλάνα του Γ. Κλοπ, ενώ χθες έλαμψε με την παρουσία του αφού πέτυχε χατ τρικ στο επικό 7-0 της Λίβερπουλ επί της Σπαρτάκ Μόσχας στο ‘Άνφιλντ’.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του και όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ισπανία θα προσεγγίσει και πάλι τη Λίβερπουλ για να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο η πολύκροτη μετακίνηση που δεν επετεύχθη το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του παίκτη είναι σαφής η προτίμηση προς την Κυπελλούχο Ισπανίας, αφού βλέπει αυτή την μεταγραφή ως το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Μένει πλέον να δούμε αν η Λίβερπουλ θα συναινέσει στην μετακίνηση ή θα κρατήσει την στάση άρνησης που επέδειξε και κατά τους προηγούμενους μήνες…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button