Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κόντρα Λεουτσάκου με ΠΣΑΠ!

Σε ανοικτή κόντρα με τη Football League είναι ο ΠΣΑΠ λόγω της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, ενώ απάντησε και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αρχικά βγήκε η ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΣΑΠ, που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θέλει να καταγγείλει το πρωτοφανές, για κάθε ανεπτυγμένο ποδοσφαιρικά κράτος, γεγονός πως η ασφάλιση των συναδέλφων μας της Football League εκπνέει αύριο, 27 Μαΐου 2019.

Ο χαρακτηρισμός που αποδώσαμε δεν δύναται να χαρακτηριστεί υπερβολικός, όταν περισσότεροι από 500 ποδοσφαιριστές θα βρεθούν χωρίς την αυτονόητη παροχή της ασφάλειας. Ξέχωρα φυσικά από τα πολλά κενά που υπήρχαν στην τρέχουσα συμφωνία, με το πλέον χαρακτηριστικό να αφορά τη μη κάλυψη συμβαλλόμενων μελών!

Ωστόσο η εύλογη απορία όλων μας είναι γιατί το συμβόλαιο δεν έχει χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης την 30η Ιουνίου, όπως ισχύει στη Super League. Πρόκειται για την ημερομηνία που εκπνέουν επίσημα τα συμβόλαια συνεργασίας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών με τις ομάδες τους».

Στη συνέχεια ήρθε και η απάντηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, ανήμερα των εκλογών.

Καλέσαμε σε συνάντηση πριν από μερικές ημέρες το νέο προεδρείο, είχαμε μια πολύ επικοιδομητική συζήτηση και δεν μου εξέφρασαν το παραμικρό παράπονο για τη συνεργασία μας. Τους είπα μάλιστα πως είμαστε στη διάθεσή τους και τους θα τους στηρίξουμε σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button