Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σπάρτη: Καταγγέλει επίθεση στην φυσούνα από ανθρώπους του Αιγινιακού

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για επιθέσεις σε ποδοσφαιριστές της εξέδωσε η ΠΑΕ Σπάρτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο δράστης της επίθεσης αποχώρησε με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του Αιγινιακού.

Σύμφωνα με όσα υπογραμμίζει ο πρόεδρος των Λακώνων μετά το φινάλε της αναμέτρησης που βρήκε νικήτρια της ομάδα της Πιερίας (2-0) κόσμος των γηπεδούχων αποδοκίμασε τους παίκτες της Σπάρτης για να ακολουθήσει σύρραξη που είχε ως αποτέλεσμα τους τραυματισμούς των Δεινόπαππα, Ράνου και Δοδοντσάκη, με τον τελευταίο μάλιστα να μεταβαίνει για να κάνει ράμματα σε ιατρικό κέντρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας σήμερα (σ.σ χθες) δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από περίεργους ανθρώπους, συγκεκριμένης σωματοδομής, δηλωμένοι, μάλιστα, σαν φροντιστές!!! Η Αστυνομία αμέτοχη μας έλεγε απλά να κάνουμε μήνυση, την ώρα που ο συγκεκριμένος άνθρωπος φυγαδευόταν βλέποντάς τον όλοι κι έμπαινε στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του Αιγινιακου που ήταν, μάλιστα, ανοικτού τύπου.

Σε ένα γήπεδο που από την αρχή έμπαινε και έβγαινε στα αποδυτήρια, όποιος ήθελε! Παρατηρητής, διαιτητής… ανύπαρκτοι! Εκτός κι αν τα σημάδια στο πρόσωπο των παικτών μας τα κάναμε εμείς οι ίδιοι!!! Ντροπή κύριοι!!! Ούτε μία συγγνώμη!!! Ντροπή σε όλους!!!!».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button