Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άλωσε τη Γένοβα η Αταλάντα (vid)

Σημαντικό διπλό με 2-1 για την Ατάλαντα στην έδρα της Τζένοα.

Το πρώτο της φετινό διπλό πήρε η Άτλαντα στην έδρα της Τζένοα με 2-1 και βλέπει Ευρώπη.

Στο 4ο μόλις λεπτό η Τζένοα άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ του Μπερτολάτσι από το ημικύκλιο της περιοχής, ενώ στο 15 ο Φρόιλερ με σουτ, σημάδεψε το δοκάρι της Τζένοα. Στο 18’ ο Λαξάλτ από κοντά σούταρε μόλις άουτ, ενώ στο 26’ ο Περίν έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τολόι. Στο 36’ ο Μπερίσα έδιωξε το σουτ του Ρόζι και στο 45’ ο Ίλισιτς τσίμπησε όμορφα προ του Σπόλι και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενο μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και στο 52’ ο Ίλισιτς από αριστερά εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαζιέλο με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έκανε το 1-2. Στο 74’ ο Περίν μπλόκαρε το σουτ του Ντε Ρουν, ενώ στο 75’ ο κίπερ της Τζένοα πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Παλομίνο.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Ρόζι, Σπόλι, Ίτσο, Ζουκάνοβιτς Τααράμπ, Βελόσο, Λαξάλτ (67’ Λαπαντούλα), Μπερτολάτσι, Πάντεβ (77’ Ομεονγκά), Ριγκόνι (84’ Ρίτσι)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μπερίσα, Μαζιέλο, Τολόι (50’ Παλομίνο), Σπινάτσολα, Χάτεμπουρ, Καλντάρα, Γκόμες, Ίλισιτς (71’ Κορνέλιους), Φρόιλερ, Κριστάντε, Πετάνια (54’ Ντε Ρουν)

https://youtu.be/XBzifoATdmo

https://youtu.be/sotZ77MItlk

https://youtu.be/Fh78sZDthe0

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button