FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα άδοξο… τέλος!

Σήμερα γράφτηκε ένα… πραγματικά άδοξο τέλος σε μία μεταγραφή που σίγουρη ήταν περίεργη!

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε το επίσημο «διαζύγιο» της ομάδας με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, Μακόλεϊ Κρισάντους (την οποία σας είχαμε ανακοινώσει αρκετές εβδομάδες πριν στο LamiaSports).

Ο Κρισάντους, ήρθε στη Λαμία μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδο, μαζί με τον Αλεσάντερ Ντακόλ, υπογράφοντας μαζί εκείνο το απόγευμα το συμβόλαιό τους.

Ο 27χρονος επιθετικός μόνο άγνωστος δεν ήταν στο ελληνικό κοινό αλλά και στους φίλους της Λαμίας, καθώς είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ σε δέκα παιχνίδια, 2 για το Κύπελλο και 8 για την SuperLeague.

Δεν ήταν σίγουρα κάτι το σπουδαίο για την ομάδα της Ένωσης, όμως είχε δείξει κάποια καλά χαρακτηριστικά, τα οποία βέβαια στη Λαμία δεν τα είδαμε ποτέ!

Στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, όταν ήρθε είχε θέμα και με τα κιλά του αλλά και με την αγωνιστική του κατάσταση. Όμως, όλα αυτά ξεπεράστηκαν γρήγορα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο «Μάκης» όπως συνήθιζαν να το λένε οι οπαδοί της ΑΕΚ, αγωνίστηκε σε δύο αγώνες του Κυπέλλου με την Ένωση και την Καλλιθέα. Στον αγώνα με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μπήκε ως αλλαγή και ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της Λαμίας.

Στον αγώνα με την Καλλιθέα εντός έδρας, ο Μπάμπης Τεννές ξάφνιασε τους πάντες βάζοντας τον Κρισάντους βασικό στον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα, όμως σε θέση αριστερού εξτρέμ!

Εννοείται πως ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να αποδώσει αυτά που ίσως θα μπορούσε και αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο με αλλαγή, επίσης κάτι που δημιούργησε μεγάλη απορία απ’ όλους.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε τον Κρισάντους να αγωνίζεται με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι όταν ο ΠΑΣ Λαμία δεν είχε κανέναν επιθετικό καθώς ο Πατρίκ Βουό είχε τραυματισμό και ήταν στα «πιτς», ο Μακόλεϊ Κρισάντους δήλωνε πανέτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει, αλλά μάλλον άλλα ήταν τα αίτια που δεν πήρε τις ευκαιρίες αυτές.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button