ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και ξανά στο μεταγραφικό πρσκήνιο ο Αραβίδης!

Παραμένει στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΠΑΣ Λαμία, ο Χρήστος Αραβίδης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Η Superleague Σουρωτή ολοκληρώνεται για το φετινό ημερολογιακό έτος με τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής στις 16-18 Δεκεμβρίου, ενώ με τους αγώνες του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα πέφτει η αυλαία, με τις ομάδες να παίρνουν «ανάσα» ενόψει της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους τον Ιανουάριο.

Στη Λαμία το μόνο που σκέφτονται είναι οι εντός έδρας αγώνες με την ΑΕΛ (17/12, 17.15) και με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας (21/12, 17.15), όμως αναπόφευκτα «κοιτούν» και προς τη μεταγραφική περίοδο που τους ακολουθεί, εξετάζοντας περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα.

Μια απ’ αυτές είναι και ο Χρήστος Αραβίδης, όπως είχε αναφέρει το gazzetta.gr. Ο 30χρονος σέντερ φορ βρέθηκε και το καλοκαίρι στο στόχαστρο των Λαμιωτών, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, αλλά το «φλερτ» δεν είχε προχωρήσει. Έκτοτε ο παίκτης έμεινε δίχως ομάδα, κάτι που δύσκολα θα συνεχιστεί και στο δεύτερο «μισό».

Στη Λαμία δεν παύουν να ενδιαφέρονται για τον παίκτη, έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, όμως ακόμα είναι μάλλον νωρίς για να ξεκαθαρίσει αν ο παίκτης θα ενισχύσει ή όχι την επιθετική γραμμή των νεοφώτιστων, που έχει «αποδεκατιστεί» μετά τις αποχωρήσεις των Ντακόλ και Κρισάντους.

Λογικά στην ομάδα της Φθιώτιδας θα μπουν σε μεταγραφικό κλίμα μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το 2017 και μπορούν με ηρεμία να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις. Πάντως η ενίσχυση της γραμμής κρούσης είναι σε πρώτο πλάνο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button