Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Το τρελό σενάριο για Μπουσούλατζιτς και η πραγματικότητα

Δημοσιεύματα από τη Βοσνία υποστηρίζουν πως ο Άρης θέλει τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. #slgr #atromitosfc #Busuladzic #arisfc #slgrinterwetten

Δημοσιεύματα από τη Βοσνία υποστηρίζουν πως ο Άρης θέλει τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. #slgr #atromitosfc #Busuladzic #arisfc #slgrinterwetten

Ο Άρης θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μόνο που μέσα σε όλα φαίνεται πως προέκυψε και ένα τραβηγμένο σενάριο. Σύμφωνα με αυτό ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς βρίσκεται στο στόχαστρό του.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport1.oslobodjenje.ba στέλνει τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά από τις εμπλεκόμενες. Σε περίπτωση που αποχωρούσε από την Κύπρο ο «Μπούσου», η Super League 1 θα ήταν ένας πιθανός προορισμός. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στην Κύπρο για δεδομένη φυγή του, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κανείς δεν έχει ενημερώσει τον παίκτη πως θα αποχωρήσει. Χρόνος υπάρχει φυσικά και αυτό μπορεί να συμβεί προσεχώς. Έως τώρα, όμως, δεν έχει γίνει. Ούτε θα είναι τόσο απλό το να λυθεί το συμβόλαιό του (σ.σ. εκπνέει το καλοκαίρι).

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιες ενέργειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης που δείχνουν εάν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια. Άλλο αυτό, όμως, και άλλο το να κληθεί να βρει ομάδα. Το δεύτερο δεν έχει συμβεί.

Ούτως ή άλλως ο Άρης έχει άλλες προτεραιότητες για τον Ιανουάριο τόσο σε πρόσωπα όσο και σε θέσεις. Όπως ανέφερε το Sportime μία εξ αυτών είναι ένα 10άρι από τη Γαλλία που έχει «λοκαριστεί» και προσεχώς αναμένεται ο Θόδωρος Καρυπίδης να περάσει και στο παρασύνθημα.

Πηγή: Sportime.gr

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button