Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κουλιμπαλί: «Ποτέ δεν σκέφτηκα την προσφυγή»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε για την κατάστασή του, το σενάριο που τον ήθελε να σκέφτεται την προσφυγή, αλλά και τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την κατάστασή του, το σενάριο που τον ήθελε να σκέφτεται την προσφυγή, αλλά και τον αγώνα με την Ξάνθη.

Για το αν έχει αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος: «Φυσικά και έχω αγωνιστεί. Όταν έπαιζα στη Γαλλία είχα αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος. Με φώναζαν «πολυεργαλείο» γιατί έπαιζα σε πολλές θέσεις».

Για την ετοιμότητά του: «Πάντα κοιτάζω να είμαι απόλυτα έτοιμος. Πρώτη φορά έχω τόσους τραυματισμούς σε τόσο μικρό διάστημα. ‘Έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν συμμετείχα γιατί είχα κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Πιστεύω ότι όλα είναι καλά τώρα».
Για τους τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό και ότι οι παίκτες παίζουν σε άλλη θέση: «Φέτος ήταν δύσκολα γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Ο προπονητής έπρεπε να συμβιώσει μ αυτή την κατάσταση. Δεν μπορείς να βρει αυτοματισμούς με τόσους τραυματισμούς. Πρέπει να προσαρμοστούμε σ αυτή την κατάσταση».

Για την κατάσταση στην ομάδα και την προσφυγή που σκεφτόταν να κάνει: «Όχι. Βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση, πρωτόγνωρη και για μένα. Και για την οικογένειά μου είναι δύσκολα. Κάνουμε μια δουλειά για να βοηθήσουμε την οικογένειά μας. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αν ήθελα θα είχα φύγει ήδη. Θα είχα κάνει προσφυγή στην ΦΙΦΑ, αυτά που ειπώθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Συνεχίζω τη δουλειά μου με τον Παναθηναϊκό καθημερινά»

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Μακάρι να έρθει κάποια πρόταση για να βοηθήσει και τον Παναθηναϊκό να κερδίσει κάποια χρήματα. Παραμένω συγκεντρωμένος στις προπονήσεις».

Για το πώς φανταζόταν την παρουσία του στον ΠΑΟ: «Όταν υπέγραψα ερχόμουν σε μια μεγάλη ομάδα από μια μικρότερη ομάδα. Στην αρχή ήταν όλα καλά. Έπαιζα αλλαγή, έγινα βασικός, συνέχισα και συνεχίζω την σκληρή δουλειά. Μακάρι να συνεχίσω και να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ».

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Θα πρέπει να δούμε σοβαρά το ματς με την Ξάνθη. Όλη ομάδα θα πρέπει να τα δώσει τα πάντα. Δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών από κανέναν μας. Μας αφήνει πίκρα η ήττα ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Ούτε καν την ισοπαλία. Μόνο τη νίκη έχουμε στο μυαλό μας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button