Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ήττα από τους Μπουλς για τους Μπάκς και τον Γιάννη!(vid)

Ο Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός, αλλά η ομάδα του Σικάγο κατάφερε να φτάσει στη πέμπτη σερί νίκη της, επικρατώντας των Μπακς, 115-109, μέσα στο Μιλγουόκι.

Η επιστροφή του Νίκολα Μίροτιτς στη δράση έχει μεταμορφώσει, προς το καλύτερο, τους Σικάγο Μπουλς, κάτι που επιβεβαιώνει και η νίκη μέσα στο Μιλγουόκι επί των Μπακς με 115-109.

Το τρίποντο του Μπόμπι Πόρτις, στα 2.5 λεπτά πριν το φινάλε, για το 104-109, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Μπουλς, οι οποίοι μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες. Ο Πόρτις έκανε ρεκόρ καριέρας με 27 πόντους και μαζί με τον Μίροτιτς πέτυχαν τους 11 τελευταίους πόντους των Μπουλς. Όσο για τον Μαυροβούνιο φόργουορντ, έβαλε 22 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ.

Από τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 39:43 λεπτά, γεμίζοντας τη στατιστική του με 29 πόντους (11/18 σουτ, 6/9 βολές), 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ και μια τάπα. Ωστόσο, στη τελευταία περίοδο εγκλωβίστηκε στην άμυνα των Μπουλς και πέτυχε μόλις τέσσερις πόντους. Ο μόνος που απειλούσε στο τελευταίο δωδεκάλεπτο ήταν ο Κρις Μίντλετον που τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους. Για τους Μπακς, ήταν η δεύτερη σερί ήττα.

https://youtu.be/8vnqLfrQh2g

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button