Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μπήκε με το δεξί στο 24′ ο Αστέρας Σταυρού!

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο γήπεδο του τη Θύελλα Κατσικάς.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο γήπεδο του τη Θύελλα Κατσικάς.

Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο με 3-2 σκορ χάρη σε τέρματα των Μόσχου, Κακκάβα και Ακασού, ενώ για τη Θύελλα μείωσε ο Σκανδάλης και το 3-2 έκανε ο Παππάς.

Το ματς:

Στο 6′ κόρνερ για τη Θύελλα με τον Γούλα ο Πάκος έκανε το πλασέ αλλά ο Τσάμης μπλόκαρε εύκολα. Στο 7′ σουτ από πλάγια αριστερά του Τουρμούσογλου η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 14′ ο Μαλισσόβας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Κακκάβας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μόσχος με προβολή έκανε το 1-0!

Στο 20′ ο Λόκας έκανε ένα μακρινό σουτ το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσάμη ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Πετρίδης με κεφαλιά σε κενή εστία σημάδεψε λάθος.

Στο 29′ ο Αλεξίου είδε ωραία την κίνηση του Κακκάβα από τα δεξιά, έκανε την κάθετη ο αρχηγός του Αστέρα πάτησε περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 40′ ο Ακασού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0.

Κεφαλιά του Παππά ο Τσάμης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 47′ ο Αλεξίου συνεργάστηκε με τον Κακκάβα αυτός έβγαλε κάθετη για τον Ροντρίγκες από τα αριστερά, ο τελευταίος πάτησε περιοχή έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Θεμελή.

Στο 50′ εκτέλεση φάουλ του Πότση ο Παππάς μπήκε στη φάση βγήκε τετ α τετ με τον Τσάμη αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα βγήκε την κατάλληλη στιγμή και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 52′ ο Αλεξίου είδε την κίνηση του Νάτσο Ροντρίγκες, του πέρασε την κάθετη, ο Ισπανός βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Θέμελης πρόλαβε και μπλόκαρε.

Στο 54′ σουτ του Γούλα από καλή θέση ο Τσάμης απομάκρυνε τη μπάλα κρατώντας το 3-0.

Στο 56′ ο Σκανδάλης, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Θύελλας έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά και με ένα φαλτσαριστό σουτ στην απέναντι γωνία μείωσε σε 3-1.

Στο 68′ σουτ του Τουρμούσογλου εκτός της περιοχής ο Τσάμης έπεσε και έδιωξε στη γωνία του τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 70′ ο Παππάς σκόραρε για τον Κατσικά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Σέντρα του Σκανδάλη στο 80′ ο Πάνος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Παππάς στο 89′ έκανε το 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button