Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άνετος και με «πεντάρα» ο ΠΑΟΚ!

Με νίκη έκλεισε το 2017 ο ΠΑΟΚ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο στην έδρα των Τρικάλων με 1-5 για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδας, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ μέσα σε ένα ημίχρονο.

Μόλις στο 5ο λεπτό της συνάντησης ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στα Τρίκαλα μετά από κάθετη μπαλιά του Πέλκα στον Πρίγιοβιτς ο οποίος σούταρε αλλά ο Αποστολίδης απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Μάτος την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 7ο λεπτό λίγο έλειψε ο Τσίμιροτ να κάνει το 0-2 μετά από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Τα Τρίκαλα χωρίς να δείξουν τίποτα μέχρι το 15′ σε εκείνο το λεπτό έφτασαν στην ισοφάριση όταν μετά από σέντρα του Γκόλια από τα αριστερά, ο Πάνος έκανε το 1-1 με κεφαλιά.

Στο 20′ λίγο έλειψε ο ΠΑΟΚ να πληρώσει μια λάθος απομάκρυνση του Ρέι, χωρις να μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Οι δύο ομάδες μέχρι το 45′ δεν βρήκαν άλλες ευκαιρίες και πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο 47′ ο Φωτιάς αρνήθηκε να δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ανδρεόπουλο σε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Βαρέλα, ενώ ένα λεπτό αργότερα αντί να δείξει το σημείο του πέναλτι, έδειξε κίτρινη στον Μπίσεσβαρ για θέατρο.

Στο 56′ μετά από λάθος του Κοτσώνη ο Πέλκας γύρισε στον Πρίγιοβιτς και αυτός δεν μπόρεσε για λίγο να βρει την μπάλα, ενώ στην εξέλιξη μετά από κόρνερ που κέρδισε ο δικέφαλος ο Μάτος τρύπωσε και έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 66′ μετά από ΄σεντρα του Μπίσεσβαρ ο Μάτος με προβολή λίγο έλειψε να πετύχει το 1-3 και να κάνει χατ τρικ όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Στο 68′ στην θέση του Λημνιού πέρασε ο Τζάλμα Κάμπος.

Με την συμπλήρωση 70 λεπτών ο Πρίγιοβιτς άνοιξε την μπάλα για τον Μπίσεσβαρ και αυτός την έφερε μπροστά του σε τετ α τετ με τον Αποστολίδη κάνοντας το 1-3 με όμορφο πλασέ απλοποιώντας τα πράγματα εν όψει ρεβάνς.

Στην συνέχεια του αγώνα ο Πέλκας στην αμέσως επόμενη φάση παραλίγο με δυνατό σουτ να κάνει το 1-4 αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Η δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ έγινε στο 76′ με τον Κουλούρη να περνάει στην θέση του Πέλκα.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε στα τρία γκολ και πέτυχε άλλο ένα με την συμπλήρωση 80 λεπτών μετά από ωραία ενέργεια και συρτή σέντρα του Σάκχοφ από τα δεξιά, ο Κάμπος στην κίνηση εκτέλεσε για το 1-4.

Στο 82′ η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Μυστακίδη στους αγωνιστικούς χώρους έγινε πράξη αντικαταστόντας τον Μπίσεσβαρ.

Στο 88′ ήταν η πρώτη φορά που τα Τρίκαλα απείλησαν στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ του Γροντή έξω από την περιοχή που πέρασε αρκετά εκτός.

Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε και πέμπτο γκολ μετά από κόρνερ του Κάμπος η μπάλα έφτασε στον Σάκχοφ και αυτός κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-5, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να προκρίνεται ουσιαστικά από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button