FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας Αργεντινός… για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vid)

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Λεονάρντο Μπάιμα να εξετάζεται σοβαρά από τον ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον 25χρονο αριστερό εξτρέμ.

Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος τόσο θα αυξάνονται και τα μεταγραφικά σενάρια, για όλες τις ομάδες της SuperLeague.

Ειδικά όμως στον ΠΑΣ Λαμία, όπου τα σημεία μεταγραφικής ενίσχυσης είναι κάτι παραπάνω από εμφανή, θα υπάρξουν αρκετά μεταγραφικά σενάρια.

Ένα από αυτά θέλει τον ΠΑΣ, να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό Λεονάρντο Μπαίμα της Μπελγράνο, παρόλο που σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπάμπης Τεννές είχε τονίσει πως θα αποφύγει τις μεταγραφές από τη Λατινική Αμερική αυτή την εποχή, για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα προλάβει ο ποδοσφαιριστή να εγκλιματιστεί.

Πάμε όμως να δούμε λίγα πράγματα για τον 25χρονο Λεονάρντο Μπάιμα:

Ο Λεονάρντο είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου του 1992, είναι 25 ετών και η γεννέτηρά του είναι το Σαν Χόρχε της Σάντα Φε στην Αργεντινή.

Είναι 1,75μ στο ύψος, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στα άκρα του κέντρου.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία της μεγάλης Μπόκα Τζούνιορς, ενώ έπειτα από κάποια χρόνια παρουσίας του εκεί, μεταπήδησε στην δεύτερη ομάδα της Μπόκα.

Εδώ σε φωτογραφία μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Κρίστιαν Τσάβες στις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς.

Το 2013, δόθηκε δανεικός στην Αλντοσίβι, ομάδα Β΄κατηγορίας του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Εκεί έπαιξε 11 φορές βασικός και μάλιστα πέτυχε 1 γκολ και είχε και 2 ασίστς.

Όταν τελείωσε ο δανεισμός του από την Αλντοσίβι, ο Μπάιμα δεν επέστρεψε στην Μπόκα καθώς έλυσε το συμβόλαιό του.

Το 2015 το βρήκη να φοράει τη φανέλα της Μπελγράνο, στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, έχοντας σημειώσει 57 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστς, συνολικά.

Την 1η Ιανουαρίου αναμένεται να μείνει ελεύθερος και από την Μπελγράνο και ίσως τότε να έχουμε εξλίξεις πάνω στο θέμα μεταγραφής του στον ΠΑΣ Λαμία.

Η κάρτα του Μπάιμα στο Football Manager 2018:

Η κάρτα του στο transfermarkt:

Δείτε και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Μπάιμα:

https://youtu.be/KTbNciHF44o

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button