FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εξελίξεις στο θέμα Βάντερσον!

Νέα τροπή παίρνει το θέμα του Κόστα Βιάνα Βάντερσον…

Εδώ και δύο εβδομάδες ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον είναι εκτός προπονήσεων και εκτός αποστολών του ΠΑΣ Λαμία, λόγω Πειθαρχικού παραπτώματος.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα ο κόσμος της ομάδας να αντιδρά έντονα.

Είχε τεθεί βέβαια και θέμα παραμονής του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αν ο Βάντερσον έφερνε πρόταση που θα ικανοποιούσε, τότε θα έφευγε.

Όμως, όπως φαίνεται το θέμα παίρνει διαφορετική τροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βάντερσον επιστρέφει στις προπονήσεις του ΠΑΣ Λαμία σήμερα και μετά από παρέμβαση του μεγαλομετοχου της ομάδας Πανουργια Παπαϊωάννου, ο Βραζιλιάνος θα βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτή είναι σίγουρα μια ευχάριστη είδηση, καθώς μετά τις αποχωρήσεις των Κρισάντους και Ντακόλ, η ομάδα έχει λιγοστες επιλογές στην επίθεση.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν όλο αυτό το θέμα θα έχει Αίσιο τέλος και σίγουρα προς το συμφέρον της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button