FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία vs Παναθηναϊκός… η ώρα του Football Manager!(pics)

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα στο LamiaSports θα δούμε την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό… μέσα από τα «μάτια» του Football Manager 2018.

To pregame show, σε ένα ακόμη παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται εδώ στο LamiaSports.

Η Λαμία αύριο αντιμετωπίζει τον πολύ προβληματικό αλλά πάντα επικίνδυνο Παναθηναϊκό, όπου θα έρθει στο ΔΑΚ Λαμίας, ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όμως, επειδή σας έχουμε «καλομάθει» με ειδικά αφιερώματα, δεν θα χαλάσουμε τη σειρά μας, επειδή ο αγώνας δεν είναι πρωταθλήματος και για αυτό πάμε να δούμε τα ατού των δύο ομάδων μέσω του προσομοιωτή προπονητικής ή πιο απλά Football Manager του 2018.

Λίγο πολύ τα ατού της Λαμίας είναι γνωστά και για αυτό αρχίζουμε με του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα.

Σωκράτης Διούδης 

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο οποίος στην πραγματικότητα αδίκησε τον εαυτό του με ορισμένες από τις επιλογές του, αλλά στο FM 2018, αποτελεί έναν αρκετά καλό και φθηνό τερματοφύλακα. Με αντανακλαστικά στο 15, μπλοκάρισμα στο 13 και τετ α τετ στο 12, ο Διούδης είναι ένα από τα ατού του Παναθηναϊκού.

Τώρα όσο αφορά τον ΠΑΣ Λαμία, ο Τεννές δεν θα χρισημοποιήσει το Νίκο Παπαδόπουλο καθώς είναι αγώνας Κυπέλλου, άρα θα δούμε έναν εκ των Βαγγέλη Πίτκα ή Νίκο Μελίσσα.

Σας παραθέτουμε τις καρτέλες και των δύο:

Περνάμε τώρα στον έναν εκ των αρχηγών των «πρασίνων» και έναν υπερταλαντούχο ποδοσφαιριστή και στην πραγματικότητα αλλά και στο παιχνίδι, τον

Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ατού με όλη την σημασία της λέξεως. Ο Κουρμπέλης αποτελούσε ένα από τα περιζήτητα wonderkids του παιχνιδιού για αρκετά χρόνια, μέχρι που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και η τιμή του ανέβηκε αρκετά.

Στα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουμε το μαρκάρισμα στο 12, την πάσα στο 13, το τάκλιν στο 13 αλλά και την τεχνική κατάρτιση στο 13 επίσης.

Από την άλλη ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί με έναν εκ των Νίκο Αναστασόπουλο ή Σουλεϊμόν Όμο ως αμυντικό χαφ.

Σας παραθέτουμε τις καρτέλες τους:

Έπειτα περνάμε λίγο μπροστά και στο κέντρο του άξονα, με τον Μαρίνο Ουζούνιδη να έχει έναν Φιλανδό «πολυεργαλείο», τον

Ρόμπιν Λουντ

Ένας πραγματικά καλός ποδοσφαιριστής, όχι όμως εξωπραγματικός. Τίμιος και δουλευταράς ακόμη και μέσα στο παιχνίδι.

Έχει καλό δυνατό και μακρινό σουτ (12), το οποίο δεν διστάζει αν δοκιμάζει πολλές φορές. Ντρίπλα στο 13, πασα στο 13 και σέντρα στο 12 είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τον Λουντ. Αυτό που τον κάνει όμως να διαφέρει είναι το 13 που έχει στα τελειώματα αν και είναι μέσος και όχι επιθετικός.

Όσο για τον ΠΑΣ Λαμία… εδώ αν δεν παίξει ο Μάρκο Μπλάζιτς, τότε θα δούμε έναν εκ των Παναγιώτη Λινάρδο ή Αλέξανδρο Καραγιάννη.

Ορίστε οι καρτέλες τους:

Ο επόμενος, είναι ίσως ο βασικότερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τη φετινή χρονιά. Ο λόγος για τον

Λούκας Βιγιαφάνιες

Ο Αργεντινός, ο οποίος θέλει να πάρει Ελληνικό διαβατήριο, είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του Ουζουνίδη, αποτελεί τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας και έναν από τους πιο τεχνικούς ποδοσφαιριστές της SuperLeague.

Έχει φοβερές εκτελέσεις στημένων, έχοντας 12 στις εκτελέσεις κόρνερ, 13 στα πέναλτι, ενώ στις εκτελέσεις φάουλ έχει 12. Αυτά που «μαρτυρούν» την ποιότητά του είναι το 15 στην ντρίπλα, 14 στις πάσες, 14 στην πρώτη επαφή αλλά και 15 στην τεχνική κατάρτιση.

Σε αυτή τη θέση για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχουμε δει τις περισσότερες φορές τον Πίτι, ενώ αν δεν αγωνιστεί ο Ισπανός τότε την θέση του ίσως πάρει ο Καραγιάννης.

Η καρτέλα του Πίτι

Και πηγαίνοντας προς το τέλος, φτάνουμε στα άκρα της επίθεσης, όπου στο «τριφύλλι» έχουμε δει φέτος τον Όμρι Άλτμαν και τον Αντονί Μουνιέρ να είναι οι βασικές επιλογές του Ουζουνίδη.

Πρόκεται για δύο πολύ γρήγορους εξτρέμ, όπου μπορούν να αγωνιστούν και στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Ο Μουνιέ είναι πιο τεχνικός, έχοντας 14 στην τεχνική κατάρτιση, ενώ έχει και καλές εκτελέσεις κόρνερ με 12.

Από την άλλη ο Άλτμαν έχει 12 στην τεχνική κατάρτιση ενώ το μειονέκτημά του είναι οι σέντρες έχοντας μόλις 10.

Για τον ΠΑΣ Λαμία, τρεις είναι αυτοί που έχουν αναλάβει τους αντίστοιχους ρόλους στην ομάδα. Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος και Ακόστα. Βέβαια ο Ισπανός δεν θα αγωνιστεί καθώς είναι τιμωρημένος και για αυτό σας παραθέτουμε τις καρτέλες των δύο πρώτων.

Τέλος θα δούμε τον μοναδικό επιθετικό που απέμεινε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, μετά τον τραυματισμό του Λουτσιάνο αλλά και τις τάσεις φυγής του Κριστιάν Τσάβες. Ο λόγος για τον

Γκιγιέρμο Μολίνς

Αν και δεν είναι καθαρός επιθετικός, ο Μολίνς έχει τις περισσότερες συμμετοχές του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην κορυφή της επίθεσης.

Μάλιστα, είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, έχοντας 3 γκολ. Είναι αρκετά καλός ποδοσφαιριστής, τουλάχιστον στο FM 2018, έχοντας 14 στις εκτελέσεις πέναλτι, 13 στην τεχνική κατάρτιση ενώ στο βασικότερο όλων στατιστικό για έναν επιθετικό, τα τελειώματα έχει μόλις 12.

Τώρα στην ομάδα του ΠΑΣ, αν δεν αγωνιστεί ο Πατρίκ Βουό στην επίθεση, τότε θα δούμε έναν εκ των Νίκο Τσούκαλο ή τον Βάντερσον, που τον έχουμε ξαναδεί σε αυτή τη θέση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button