Νέα από Ελλάδα

Νίκησαν όλοι οι γηπεδούχοι!

Η ΑΕΛ με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στη Λαμία συνέχισε σήμερα τις εξαιρετικές εμφανίσεις επικρατώντας με το ευρύ 3-0 της Ξάνθης και αγκαλιάζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη άνοιξαν το σκορ στο 29′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναζλίδη ενώ 3 λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους και πάλι με τον Ναζλίδη. Το τελικό 3-0 που φέρνει την ΑΕΛ με το…ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση πέτυχε ο Λεοζίνιο στο 90ο λεπτό.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος έκανε το καθήκον του απέναντι στον ΟΦΗ και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης νικώντας με 2-0. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς σκορ μέχρι το 77′ όταν ο Γεσίλ βρήκε δίχτυα και έδωσε στον ιστορικό το προβάδισμα. Πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ήρθε και το 2-0 στο αμέσως επόμενο λεπτό με σκόρερ τον Χατζισαφί. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τελευταίο αξιοσημείωτο στον αγώνα την αποβολή του Γεσίλ στο 93′ της αναμέτρησης.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας ο Λεβαδειακός με τη δύναμη της έδρας έφτασε στο ισχνό 1-0 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Φρανσίσκο Φαβάρο στο 89ο λεπτό.

Έτσι και τα τέσσερα ματς σήμερα για το Κύπελλο, τα πήραν οι γηπεδούχοι αφού εκτός των Λεβαδειακού, Πανιωνίου και ΑΕΛ, νίκη πέτυχε και η Λαμία επί του Παναθηναϊκού με το εντυπωσιακό 4-1!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button