ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φαντομάδες: “Σήμερα ήρθε η ώρα να παίξετε για το σήμα!”

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ευχήθηκαν καλή χρονιά οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία, οι Φαντομάδες, οι οποίοι τονώνουν με την παρακάτω ανακοίνωση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ευχήθηκαν καλή χρονιά οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία, οι Φαντομάδες, οι οποίοι τονώνουν με την παρακάτω ανακοίνωση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Η ανακοίνωση:

Με τη σειρά μας,ευχόμαστε σε ΟΛΟ το κόσμο χρόνια πολλά,πάνω από όλα με υγεία και το νέο έτος να φέρει ΜΟΝΟ χαρές! Όσον αφορά την ομάδα μας, ελπίζουμε το 21 να μας φέρει τη πολυπόθητη παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και να κάνουμε ΜΕΓΑΛΑ αποτελέσματα απέναντι σε ΚΑΘΕ αντίπαλο! ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ απέναντι στον άρη!
Είδαμε χθες,ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς να παίρνουν αποτελέσματα και να ξεφεύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.. Ο απόλλωνας κέρδισε τα Γιάννενα, ο παναιτωλικός κέρδισε τον οφη ΚΑΙ ευτυχώς να λέμε η αελ δε κέρδισε το παοκ,καθώς με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε η ισοπαλία..
Εν ολίγοις…
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ,ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΙΓΚΑ ΒΡΟΧΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚ ΜΕ ΦΩΝΗ,PYRO ΚΑΙ ΚΑΥΛΑ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ…..
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ!
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ τον αρη μια επιπλέον χρόνια στη Β ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ τον αρη μακρύτερα από τη κορυφή!
ΣΗΜΕΡΑ Κ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!
ΣΗΜΕΡΑ Κ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ τον άνθρωπο που πέρισυ κάθισε να χάσει Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ από την αγαπημένη θυγατρική του….. Ονόματα και ομάδες μην λέμε…..
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!
ΠΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΙ FADOMADES ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Υ.Γ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ τα προφίλ στα διαφορά μέσα δικτύωσης…Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ Η ΦΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button