Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αμπάρης, Τάι, Κωστούλας και άλλοι τρεις

Δυναμικά θα κινηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ηρακλής.

Τα ρέστα του φαίνεται πως παίζει ο Ηρακλής στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με σκοπό να ενισχυθεί σημαντικά και να μπορέσει έτσι να πάρει την πρωτιά στον όμιλό του και ταυτόχρονα την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν τους Τάι, Αμπάρη και Μάριο Κωστούλα και στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι πάρθηκε η απόφαση την Πέμπτη (28/12) να γίνουν άλλες τρεις μεταγραφές. Οι «κυανόλευκοι» αναζητούν στόπερ, ακραίο μπακ και επιθετικό.

Αναλυτικά: «Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ ασχοληθήκαμε με μία σειρά πολύ ουσιαστικών θεμάτων και τα οποία αφορούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο.

Στα μεταγραφικά, μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Αμπάρη, Τάι και Κωστουλα, γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ ενός ακραίου μπακ και ενός επιθετικού.

Η εισήγηση του προπονητή έχει συγκεκριμένα ονόματα για την οποία και γίνεται προσπάθεια απόκτησης τους.

Για τα οικονομικά και σε σχέση με τις υποχρεώσεις του Συλλόγου προς το Δημόσιο ΙΚΑ-ΕΦΟΡΙΑ και έρχονται από το παρελθόν ( όχι της ΠΑΕ) έγινε πρόσφατα επίσκεψη στην Κατερίνη των υπευθύνων του οικονομικού επιτελείου όπου και έγινε ουσιαστική συζήτηση για την επίλυση τους.

Επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση φίλων του Ηρακλή που δέχτηκαν να πληρώνουν κάθε μήνα 50 ευρώ ως οικονομική συνδρομή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα άτομα αυτά να εγγραφούν ως Αριστειδην Μέλη της ΑΕΠ Ηρακλής 1908 ο αριθμός των οποίων είναι σήμερα 65 και φιλοδοξούμε να γίνουν περισσότερα.

Τέλος το Δ.Σ θεωρεί σημαντική του υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια δύο τρείς φίλους του Ηρακλή που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και συνέβαλαν σοβαρά με την συνδρομή τους στο ταμείο του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button