Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έκκληση βοήθειας από τους ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού!

Το διοικητικό αδιέδοξο του Μαγνησιακού, οδήγησε τους ποδοσφαιριστές του σε ανακοίνωση-έκκληση βοήθειας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Μαγνησιακού κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει…

Με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού σωματείου του ΑΣ Μαγνησιακός, ζητούν επί της ουσίας βοήθεια από όποιον «πονάει» και θέλει να στηρίξει την ομάδα, στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει, μετά το διοικητικό αδιέδοξο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μάλιστα τις επόμενες ώρες το ΔΣ της ομάδας αναμένεται να δηλώσει παραίτηση και ο Μαγνησιακός θα μείναι «ακέφαλος».

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές:

Με πρωτοβουλία όλων των παιχτών του Α.Σ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ ζητάμε βοήθεια κ στήριξη σε όποιον πραγματικά πονάει και αγαπάει αυτη την ομάδα.

Όπως καλά γνωρίζετε οι εποχές είναι δύσκολες κ ομάδες ερασιτεχνικές δυσκολεύονται με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει να είναι πολυτέλεια να μπορούν να συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Γι’αυτό με πρωτοβουλία των παιχτών μετά από αδιέξοδο του διοικητικού συμβουλίου , καλούμε να βοηθήσει οποίος μπορεί ώστε η προσπάθεια όλης αυτής της χρονιάς αλλά και της ιστορίας που έχει αυτή η ομάδα να μην χαθεί τόσο άδοξα…

Ολοκληρώνοντας θέλουμε όλοι οι παίχτες να πούμε οτι είμαστε δίπλα στην ομάδα που αγαπάμε και έχουμε σαν στόχο κάτι καλύτερο από την 2η θέση που βρισκόμαστε, καλή χρονιά με υγεία ευτυχία κ αγάπη σε όλο το κόσμο. FORZA ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΑΡΑ!!!!!!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button