Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Και στο τέλος… κερδίζει η Νάπολι!

Η Μπολόνια κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα στο Σαν Πάολο, αλλά πάντα στο τέλος κερδίζει η Νάπολι.

SERIE A’-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 3-2

Γήπεδο: Σαν Πάολο

Συνήθεια αποτελεί πλέον στη Νάπολι η νίκη με γκολ στο τέλος του αγώνα. Για 6η φορά φέτος η ομάδα του Αντσελότι νικά με γκολ μετά το 80’ και αυτή τη φορά ήταν η Μπολόνια που έχασε με 3-2 από τους «παρτενοπέι».

Στο 4ο λεπτό η Μπολόνια άγγιξε το γκολ καθώς ο Πόλι έκανε το γύρισμα και ο Σανταντέρ έβαλε εξ επαφής την προβολή με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Νάπολι. Ωστόσο η ομάδα του Αντσελότι έφτασε στο γκολ στο 15ο λεπτό. Ο Μαλκουί έκανε κάτι σαν σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Μίλικ που γύρισε από κοντά κι έγραψε το 1-0. Στο 32’ ο Πολωνός έχασε  κι άλλη ευκαιρία με κεφαλιά μετά από κόρνερ και στο 33’ ο Μίλικ από το πέναλτι, πλάσαρε άστοχα.

Και στο 37’ από το πουθενά, ο Πουλγκάρ εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ο Παλάσιο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σανταντέρ με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1. Η Μπολόνια είχε πάρει τα πάνω της και στο 45+1’ ο Ντάικς έβγαλε όμορφη σέντρα αλλά ο Φαλτσινέλι δεν βρήκε την μπάλα για χιλιοστά μέσα από τη μικρή περιοχή του Μερέτ.

Οι παρτενοπέι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό ο Καγιεχόν αστόχησε για λίγο από ιδανικό σημείο αλλά στο 51’ ο Μίλικ με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαλκουί, έγραψε το 2-1. Στο 55’ ο Ματιέλο σέντραρε και ο Παλάσιο πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ στο 72’ ο Σκορούπσκι είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς.

Και στο 80’ ο Πουλγκάρ εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και ο Ντανίλο με κεφαλιά έκανε το 2-2. Ωστόσο στο 88ο λεπτό ο Μέρτενς με μακρινό σουτ έκανε το 3-2 και λύτρωσε τη Νάπολι. Στο 90’ η Μπολόνια παραλίγο να κάνει και πάλι τη ζημιά, αλλά υο σουτ του Παλάσιο δε βρήκε στόχο.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μακσίμοβιτς, Αλμπιόλ, Μαλκουί, Άλαν, Ζιελίνσκι, Γκουλάμ (68’ Ρουί), Μέρτενς, Βέρντι (58’ Ρουίθ), Καγιεχόν (83’ Oυνάς), Μίλικ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντανίλο, Ντε Μαϊό, Ελάντερ, Ματιέλο, Ντάικς, Πουλγκάρ, Πόλι (79’ Ορζολίνι), Σβάνμπεργκ (71’ Νάγκι), Παλάσιο, Σανταντέρ (42’ Φαλτσινέλι).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button