Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Καταιγιστικός» ο Εθνικός Κομποτάδων απέναντι στην Αναγέννηση Δ. Φθιώτιδας

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για το 2ο όμιλο ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για το 2ο όμιλο ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Εθνικού επικράτησε αρκετά εύκολα με 5-1 σκορ παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό εντός έδρας τρίποντο.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από από Θεόφιλο Φάκο:

Χθες Κυριακή 12 Μαρ 2023 ο πρωτοπόρος στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας πρωταθλήματος Φθιώτιδας Εθνικός Κομποτάδων, αντιμετώπισε στο γήπεδό του την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, η οποία βρισκόταν στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία και παρέμεινε μετά τη λήξη της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και μόλις στο 5΄ άνοιξαν το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση του Παπαθέου, ύστερα από φαντασμαγορική μεταβίβαση με «ψαλιδάκι» του Σκαρή.

Η ασφυκτική πίεση που ασκούσε ο Εθνικός απέδωσε και μόλις επτά λεπτά αργότερα, μέσα σε μία στιγμή σύγχυσης που επικράτησε στα καρέ της Αναγέννησης, ο Ρίζος έστειλε στο 12΄ τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου όμως, οι γηπεδούχοι άρχισαν να χάνουν τον έλεγχο του κέντρου και οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να το εκμεταλλευτούν και στο 32΄ μείωσαν με τον Βάρσο σε 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με την επάνοδο από τα αποδυτήρια και παρά το γεγονός ότι η ομάδα της δυτικής Φθιώτιδας είχε την ευκαιρία να φέρει τον αγώνα στα ίσα με ένα δοκάρι στο 49΄, οι παίκτες των Κομποτάδων ανέκτησαν το χώρο του κέντρου, έγιναν πιο δημιουργικοί και άρχισαν να κάνουν σαφές ότι όχι μόνο είχαν την ικανότητα να διατηρήσουν το προβάδισμα στο σκορ αλλά και να διευρύνουν τη διαφορά.

Αυτό το έκανε πράξη στο 57΄ ο Παπαθέος, ο οποίος με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 3-1 και στη συνέχεια αποσύρθηκε με αλλαγή, αφού επί πολύ ώρα ήταν φανερό ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Αμέσως μετά άρχισε και η κατάρρευση για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο ποδοσφαιριστής τους Νέλλας δέχθηκε στο 59΄ δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες.

Οι παίκτες του Εθνικού, δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και απέδειξαν ότι επάξια κατέχουν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Στο 68΄ο Καρυώτης ανέβασε το σκορ στο 4-1 και στο 70΄ ο Κίτσιος έκλεισε το σκορ στο 5-1 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο τίτλος του MVP του αγώνα επάξια θα πήγαινε στον Παπαθέο, ενώ πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος ένα παίκτη της ομάδας των Κομποτάδων που να υστέρησε σε απόδοση.

Οι παίκτες που αγωνίσθηκαν για τις δύο ομάδες ήταν:

Για τον Εθνικό Κομποτάδων οι
1. Γκερπενής Α.
2. Παναγιωτόπουλος Κ. (71΄ Δήμας Θ.)
3. Αναγνώστου Ν.Χ. (71΄Βούρτσας Β.)
4. Τσιρίγκας Σ.
5. Τόλιας Ι.
6. Κίτσιος Χ.
7. Καρυώτης Π. (αρχηγός)
8. Καραδήμος Α. (46΄ Φάκος Γ.Μ)
9. Σκαρής Γ. (71΄Καρτέρης Γ.)
10. Παπαθέος Α. (58΄ Τασσιός Γ.)
11. Ζαπαντιώτης Α.
με αναπληρωματικούς τους
12. Δήμα Θ.
13. Τασσιό Γ.
14. Καρκάνη Π.
15. Βούρτσα Ι.
16. Φάκο Γ.Μ
17. Βούρτσα Β.
18. Καρτέρη Γ.
19. Καλύβα Μ.
20. Ταμπακολόγο Κ.

Για την Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας οι
1. Μακρής Ν..
2. Μπαρμπούνης Ι.
3. Βάρσος Ν.
19. Ρίζος Η.
5. Κατσαντώνης Π.
6. Νέλλας Α.
7. Λάϊος Σ.
8. Ζαχαρόπουλος Ι. (52΄ Ψυχογιός Δ.)
9. Χαμπίπης Γ.
10. Ιωάννου Η.Μ. (αρχηγός)
11. Παναγιώτου Κ.Γ. (64΄ Δρόσος Β.)
με αναπληρωματικούς τους
12. Ψυχογιό Δ.
13. Δρόσο Β.
14. Παρασκευιώτη Ε.
15. Δαμπάση Σ.
16. Κύρκο Γ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button