Νέα από Ελλάδα

“Ο Πρίγιοβιτς δεν είναι προς πώληση”

Το απόγευμα της Τρίτης εμφανίστηκαν σενάρια από τη Γαλλία όπου έκαναν λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Ρεν σε ότι αφορά την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του “δικεφάλου” εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο της μετακίνησης του Πρίγιοβιτς στη Ρεν, ιδίως από τη στιγμή που η πρόταση της γαλλικής ομάδας δεν ξεπερνούσε τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η ρήτρα του υψηλόσωμου φορ είναι ορισμένη στα 10 εκατ. ευρώ και έτσι ο ΠΑΟΚ ούτε καν συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησης του για το 1/4 αυτής.

“Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και παραμένει πως ο Πρίγιοβιτς δεν πωλείται. Πολύ περισσότερο με το 1/4 της ρήτρας του “, ήταν η θέση των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Παράλληλα, είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που τόνιζαν πως η προσφορά της Ρεν για τον παίκτη είναι μεγαλύτερη από το ποσό των 2.5 εκατ. ενώ άλλα, πάλι από τη Γαλλία, ανέφεραν πως η συμφωνία έχει κλείσει. Ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαψεύδουν και την πρώτη εικασία και τη δεύτερη.

“Ούτε τα νούμερα που λένε πως προσφέρουν ισχύουν, ούτε καμιά συμφωνία με τον παίκτη έχουν, ούτε μπορούν να έχουν”, καταλήγει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button