Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πιθανή η απόκτηση του Μποτία από τη Σοσιεδάδ»

Ρεάλ Σοσιεδάδ για Μποτία. Ενδιαφέρον των Βάσκων για τον στόπερ του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει ισπανικό δημοσίευμα, αναφέροντας ότι είναι πιθανή η άμεση μετακίνηση του 29χρονου αμυντικού.

Η ιστοσελίδα futbolistos.es κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Βάσκων για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι είναι πιθανή η άμεση μετακίνηση του στην Ισπανία.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Εουσέμπιο Σακριστάν, θέλει να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή και ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» μαζί με τον Ντιέγκο Ρέγες που αγωνίζεται στην Εσπανιόλ ως δανεικός από την Πόρτο είναι οι δύο περιπτώσεις που εξετάζονται πιο ζεστά.

Ο παίκτης των Καταλανών βρίσκεται πιο ψηλά, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά η περίπτωσή του δείχνει πιο πολύπλοκη λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι εύκολο να σπάσει ο δανεισμός του.

Υπενθυμίζεται ότι οι «καθαρές» επιλογές που υπάρχουν στον Ολυμπιακό για το κέντρο της άμυνας είναι, πέραν του Μποτία, οι Ένχελς, Σισέ, Νικολάου και ο Βούκοβιτς, που μέχρι πρόσφατα έμοιαζε να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button