Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έτσι έχασε ο Αστέρας Ιτέας!(pics)

Δείτε το match report της διοίκησης του Αστέρα Ιτέας από τον αγώνα πρωταθλήματος με το Ν.Π.Σ Βόλος.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – Ν.Π.Σ ΒΟΛΟΣ 0-1

Την πρώτη του εντός έδρας ήττα γνώρισε σήμερα το απογευμα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ απο τον πρωτοπόρο του ομίλου Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας με τελικό αποτέλεσμα 0-1,αποτέλεσμα που βάση της εικόνας του αγώνα αδικεί την προσπάθεια της ΟΜΑΔΑΣ μας, με την ισοπαλία να ήταν ίσως το πιο δικαιο αποτέλεσμα.

Απέναντι σε μια απο τις ποιοτικότερες ομαδες της Γ εθνικής και παρά την απουσία του Πάππου κατω απο τα δοκάρια,λογω τραυματισμού της τελευταίας στιγμης, η ομαδα μας μπήκε απο το πρώτο λεπτό δυνατά και ειδε την τύχη να της γυρνάει την πλάτη μόλις στο 5ο λεπτό όταν το πλασέ του Αλεξίου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων .Στο 10′ ο Pitou Garcia με ενα δυνατό σουτ εκτος περιοχής ανοιξε το σκορ για τον Βόλο γράφοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Απο εκεί και ύστερα και ως το τελευταίο σφύριγμα η ομάδα μας δημιούργησε πολλες ευκαιριες για να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης χωρις ομως να μπορεί σκοράρει σε καποια απο αυτές με την ομαδα του Βόλου να παίζει εξυπνα, και να διαχειρίζεται σωστά το υπερ της σκορ.Ενα σκορ που θα μπορούσε να αλλαξει αν ο διαιτητης εβλεπε την παραβαση εντος περιοχης(πεναλτυ) οταν ο αμυντικος των φιλοξενουμενων σταμάτησε την πορεια της μπαλας με το χερι,στα μέσα του ά ημιχρόνου.

Παρά λοιπόν την σημερινή της ήττα η ομάδα μας χειροκροτήθηκε θερμά απ τους φιλαθλους που γέμισαν τις εξεδρες του γηπεδου (και απο τους φιλοξενουμενους φιλαθλους) για την πολύ καλη εμφανιση,την αγωνιστηκότητα και το παθος που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η σύνθεση του Αστερα Ιτέας:

(ΛΙΒΑΣ Κ.) Λίβας Π.,Αρκουμάνης,Αντωνόπουλος,Ζαννιάς(81′ Κοντογιώργος) Πανάκης,Bogdani (75′ Δρίβας) Γεωργουσόπουλος , Χαραλαμπίδης (86′ Χαρδαλούπας)Αλεξίου,Αντωνίου,Σεΐτι (66′ Μαλισσόβας)

Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Στο γήπεδο της Ιτέας βρέθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε την βαθμολογία του 4ου ομίλου στον οποίο συμμετέχει η ομάδα της Ιτέας, αλλά και του Οπούντιου Μαρτίνου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button