FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Οτόνιελ Άρτσε!(pics-vid)

Το LamiaSports σας παρουσιάζει τον φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία, Οτόνιελ Άρτσε.

Ένα ακόμη όνομα επιθετικού φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στη λίστα του ΠΑΣ Λαμία και σύμφωνα με τον αθλητικό σάιτ «sport24» αυτό είναι του Μεξικανού Ότονιελ Άρτσε.

Το LamiaSports όπως κάνει κάθε φορά θα σας παρουσιάσει τον μεταγραφικό στόχο της Λαμίας, για να έχει μια πλήρη εικόνα του ποδοσφαιριστή.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Ο πανύψηλος (1.90 μ.) επιθετικός Οτόνιελ Άρτσε (το παρατσούκλι του είναι “Ότο”) γεννήθηκε στο Τεχουπίλκο την 8η Νοέμβρη 1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαν Λουίς το 2010.

Εκείνη τη χρονιά αναδείχθηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής της Απερτούρα και δημιούργησε αρκετό ντότο γύρω από το όνομά του.

Μετά την Σαν Λουίς πήρε μεταγραφή στην Μοντερέι το 2012, όπου ανήκει και μέχρι σήμερα. Με την φανέλα της έχει αγωνιστεί μόλις 14 φορές και έχει πετύχει 1 γκολ, καθώς δίνεται συνέχεια δανεικός.

Ο πρώτος δανεισμός ήρθε το 2012 όπου φόρεσε για ένα εξάμηνο τη φανέλα της Λεόν, με την οποία έπαιξε 18 φορές και πέτυχε 1 γκολ, έπειτα πήγε στην Πατσούκα, εκεί είχε 10 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ το 2014 τον βρήκε στην Κερετάρο, με μόλις 6 συμμετοχές και 1 γκολ.

Με τη φανέλα της Λεόν

Το 2015 δόθηκε εν νέου δανεικός στην Λόμπος όπου και εκείς δεν έπαιξε πάνω από 8 φορές, δίχως να πετύχει κανένα γκολ.

Την σεζόν 2015-2016 φόρεσε τη φανέλα της Ατλέτικο Σαν Λουίς και είχε την παραγωγική του χρονιά ως επιθετικός. Αγωνίστηκε 28 φορές (τις περισσότερες ως βασικός) και πέτυχε 13 γκολ.

Με τη φανέλα της Σαν Λουίς

Μετά ήρθε ο δανεισμός του στην Σιμανόρες ντε Σονόρα, όπου είχε γεμάτη σεζόν με 33 συμμετοχές αλλά μόλις 5 γκολ και πλέον αγωνίζεται και πάλι δανεικός στην Νεξάκα με μόλις 1 συμμετοχή.

Ο Άρτσε είναι και 6 φορές διεθνής με την Εθνική Κ23 του Μεξικού και έχει πετύχει και 1 τέρμα.

Δείτε τώρα μερικά βίντεος με τις καλύτερες στιγμές του Οτόνιελ Άρτσε στα γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button