Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μεταγραφή έκπληξη για Αιγάλεω!

Μπορεί πλέον να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλή η ιστορική ομάδα του Αιγάλεω πραγματοποίησε μια Σουπερλιγκάτη μεταγραφή.

Αίσθηση προκάλεσε στη μεταγραφική αγορά προκάλεσε η είδηση πως το Αιγάλεω και το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας θα είναι ο επόμενος σταθμός του Βαγγέλη Μάντζιου.

O Έλληνας επιθετικός, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από το Λεβαδειακό το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε σε συμφωνία με το Αιγάλεω για συμβόλαιο έξι μηνών.

Το Αιγάλεω αγωνίζεται στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής και ύστερα από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στη 2η θέση με 19 βαθμούς, δύο λιγότερους απ’ τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο. O Μάντζιος αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στο Λεβαδειακό, με τον οποίο σημείωσε 36 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ σε 109 συμμετοχές.

Κατά το παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Αϊντράχτ Φρανκφούρτης, Ανόρθωσης, Μαρίτιμο, ΟΦΗ, Μπακού και Ατρομήτου. Συνολικά, στην καριέρα του έχει 97 τέρματα και 18 ασίστ σε 349 αγώνες.

Η ανακοίνωση:

«Είναι γεγονός! Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ποδοσφαιριστής του ΑΟ Αιγάλεω. Μετά από πολύωρες προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Τσιαμπουρή, η ενσωμάτωσή του στο σύλλογο οριστικοποιήθηκε. Καλώς ήρθες, Βαγγέλη.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button